Zoekresultaten  1-20 van de 1.553 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Beslissing op Wob-/Woo-verzoekverwijder
Organisatie: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sportverwijder
 • Besluit op Woo-verzoek over afhandeling handhavingsverzoek door Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

  Besluit op een verzoek om informatie over de afhandeling van een bepaald handhavingsverzoek door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over afhandeling handhavingsverzoek door Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

  Besluit op een verzoek om informatie over de afhandeling van een bepaald handhavingsverzoek door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanvullend besluit op Woo-verzoek over werkinstructies toepassing Woo

  Aanvullend besluit op een verzoek om het openbaar maken van informatie over werkinstructies over de toepassing van de Woo die bij het ministerie van VWS aanwezig zijn. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over Backpay-regeling

  Besluit op een verzoek om informatie over de Backpay-regeling in relatie tot militairen in het Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger (KNIL) en gouvernementsambtenaren van voormalig Nederlands-Indië. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over de inhuur van influencers

  Besluit op een verzoek om informatie over kosten en onderliggende documenten verband houdende met de inhuur van influencers door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in de jaren 2021, 2022 en 2023. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over de samenwerking Nederland en Indonesië met Yomema

  De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft op 30 oktober 2023 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet open overheid (WOO). Het verzoek betreft openbaarmaking van documenten over de afspraken tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Republiek Indonesië over de samenwerking tussen de beide landen op het gebied van gezondheidszorg.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over huisvestingsproblematiek voor huisartsen

  Besluit, inclusief lijst van documenten, op een verzoek om informatie over de huisvestingsproblematiek van huisartsen in de periode vanaf 1 juni 2021. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Woo-verzoek sociale mediaberichten vergoeding PrEP-zorg

  Besluit op een verzoek om informatie over 2 berichten op X van een Tweede Kamerlid over de vergoeding van PrEP-zorg. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over de terugkeer van de wolf in Nederland

  De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft op 16 oktober 2023 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet open overheid (WOO). Het verzoek betreft openbaarmaking van informatie over ziektes die wolven in Nederland met zich meedragen en de (mogelijke) gevaren hiervan voor de volksgezondheid.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over werkinstructies Woo

  Besluit en lijst van documenten bij een verzoek om informatie over de werkinstructies van de Woo. Specifiek om informatie over de interne richtlijnen en werkinstructies die toezien op de openbaarmaking van informatie en behandeling van Woo-verzoeken. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek militair radiostation in Herwijnen en Wier

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van documenten over een militair radarstation in Herwijnen en Wier. Het gaat om documenten over de (mogelijke) plaatsing van een SMART-L-radar in Herwijnen en Wier in de periode 24 oktober 2020 tot heden. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over medische zorg asielzoekers

  Besluit op een verzoek om informatie over de medische zorg voor asielzoekers. Specifiek om informatie over de medische zorg die wordt geleverd door de bedrijven Arts en Zorg, Just4Care en Arts & Specialist en alle aan hun verbonden (dochter)bedrijven en handelsnamen en het moederbedrijf Medi Interim. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over kiezen TobLabNet-methode

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van alle documenten en informatie over alle documenten over het kiezen van de TobLabNet methode (in tegenstelling tot enig andere intense meetmethode) voor het uitvoeren van het onderzoek openbaar te maken. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over door EZK en VWS verstrekte lening aan InnoGenerics

  Besluit op een verzoek om het openbaar maken van alle documenten en informatie over de door EZK en VWS verstrekte lening aan InnoGenerics à € 6,7 miljoen. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over disfunctioneren zorgverlener

  Besluit op een verzoek om informatie over het hele dossier dat opgemaakt is over de melding van disfunctioneren van de verzoeker. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Deelbesluit 1 op Woo-verzoek over werking NVWA en IGJ

  Eerste deelbesluit op een verzoek om informatie over werking van de NVWA en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek aangaande het Programma Aanpak Stikstof

  De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft op 11 september 2023 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet open overheid (Woo). Het verzoek betreft openbaarmaking van meldingen in het kader van het Programma Aanpak Stikstof in machineleesbare vorm.

 • Besluit op Woo-verzoek over somatische transgenderzorg

  Besluit en lijst van documenten bij een verzoek om informatie over de somatische transgenderzorg in Nederland. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over besluiten van het ministerie van VWS over een subsidieaanvraag

  Besluit, inclusief lijst van documenten, op een verzoek om informatie over besluiten van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) over een subsidieaanvraag. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Woo-verzoek over correspondentie tussen Ambulancezorg Groningen en de IGJ

  Besluit op een verzoek om informatie over correspondentie tussen de Raad van Bestuur van Ambulancezorg Groningen en de IGJ in de periode van 6 februari 2023 tot 6 juni 2023. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op