Zoekresultaten  1-10 van de 30 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen maandverwijder
Documentsoort: Beslissing op Wob-/Woo-verzoekverwijder
Organisatie: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaatverwijder
 • Besluit op Woo-verzoek over correspondentie en communicatie over Dutch Superyacht Tech Campus

  Besluit op Woo-verzoek over het openbaar maken van informatie over de correspondentie en communicatie tussen bepaalde partijen over de aanleg van de Dutch Superyacht Tech Campus in de periode van 1 januari 2019 tot en met 8 juni 2023. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over Bbk-meldingen aanleg Dutch Superyacht Tech Campus

  Besluit op Woo-verzoek over het openbaar maken van informatie over Bbk-meldingen die zijn gedaan voor alle partijen grond die zijn gestort voor de aanleg van de Dutch Superyacht Tech Campus in Amsterdam in de periode van 1 januari 2019 tot en met 8 juni 2023. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Woo-verzoek inspectierapport lozing afvalwater IJsseloog

  Besluit op een verzoek om het inspectierapport over de lozing van afvalwater bij het baggerdepot in IJsseloog. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over aanpassing bepaling op certificaat bemanningsleden zeegaande zeilschepen kleiner dan 500 ton

  Besluit op Woo-verzoek over het openbaar maken van documenten die geleid hebben tot de aanpassing van de bepaling op het certificaat voor bemanningsleden van zeegaande zeilschepen kleiner dan 500 ton. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Documenten bij Besluit op Woo-verzoek over openbaarmaking van documenten van o.a. Evaluatie Decisio

  Openbaar gemaakte documenten bij een verzoek om informatie over openbaarmaking van documenten zoals o.a. Evaluatie Decisio, Stelsel van kwaliteitsborging bodem ontwikkeld en PFAS: tijdelijk handelingskader aanleiding voor crisis.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over openbaarmaking van documenten van o.a. Evaluatie Decisio

  Besluit op een verzoek om informatie over openbaarmaking van enkele documenten, zoals o.a. Evaluatie Decisio, Stelsel van kwaliteitsborging bodem ontwikkeld en PFAS: tijdelijk handelingskader aanleiding voor crisis. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over levering SAR helikopters aan Nederlandse Kustwacht

  Besluit op Woo-verzoek over het openbaar maken van informatie over de levering van 'Search-and-Rescue Helicopter Capacity' (SAR) helikopters aan de Nederlandse Kustwacht. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Deelbesluit 1 op Woo-verzoek over de werking van Rijksinspecties

  Besluit op Woo-verzoek over het openbaar maken van verslagen en onderliggende vergaderstukken van de vergaderingen van de Inspectieraad, correspondentie tussen de Inspectieraad en de verschillende Rijksinspecties en ministeries over de werking van Rijksinspecties. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

 • Besluit op Woo-verzoek over project Reevediep

  Besluit op een verzoek om informatie over de partijen grond die zijn gebruikt voor het project Reevediep. Specifiek gaat het om documenten uit de periode 2014 tot en met 2019. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Woo-verzoek gestorte grond Veense Put

  Besluit op een verzoek om informatie over het storten van grond op de locatie ‘Veense Put’ in de gemeente Altena. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op