Zoekresultaten  1-10 van de 856 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen jaarverwijder
Documentsoort: Beslissing op Wob-/Woo-verzoekverwijder
 • 1e deelbesluit Woo-verzoek kwaliteitswaarborging energielabels

  Besluit op een verzoek om informatie over de waarborging van de kwaliteit van energielabels vanaf 2013. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Bijlage bij besluit op een Woo-verzoek over het reisadvies Thailand juli 2022-augustus 2023

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Besluit op een Woo-verzoek over het reisadvies Thailand juli 2022-augustus 2023

  Besluit en lijst van documenten over de totstandkoming van reisadviezen in de periode vanaf 1 juli 2022 tot 5 augustus 2023. Daarnaast gaat het besluit over ontmoetingen op de ambassade in Bangkok. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over het rapport Toezicht op WSW 2021

  Besluit op een verzoek om informatie over het openbaar maken van het rapport Toezicht op het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) 2021. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).    

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over controle en handhaving gifkikkersoort schilderskikker

  Besluit en openbaar gemaakte documenten bij een verzoek om informatie over de controle op en handhaving met betrekking tot de gifkikkersoort Dendrobates tinctorius (schilderskikker), met uitsluiting van persoonsgegevens en bedrijfsnamen. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over communicatie met Arva Specerijen - Bijlagen bij besluit op Woo-verzoek over communicatie met Arva Specerijen

  Besluit op een verzoek om informatie over alle rapporten en onderzoeken naar en communicatie met Arva Specerijen uit de periode van 10 september 2019 tot en met 19 oktober 2022. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).    

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Deelbesluit op Wob-/Woo-verzoek over informatie van werking LIBRA - LSI Integrale Brede Risicoanalyse - Bijlagen 1 bij Deelbesluit Wob-/Woo-verzoek over informatie werking LIBRA

  Deelbesluit op onderdeel 3 op een verzoek om informatie over Libra: documenten over de werking van LIBRA (LSI Integrale Brede Risicoanalyse). Hieronder vallen kaarten die voor dit model zijn gemaakt en documenten over mogelijke risico’s op gebied van privacy en vooringenomenheid (bias en discriminatie). Bijvoorbeeld juridische adviezen en documenten over indicatoren en werking van het systeem. Daarbij de programmeercode van het systeem zelf, codeboeken en eventuele trainingsdata. Het verzoek is op 5 augustus 2021 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo). Op basis van deze wet is op 11 november 2022 dit besluit genomen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Wob-verzoek psychische gezondheidsklachten NS Reizigers

  Besluit op een verzoek om informatie uit het bedrijfsdossier van NS Reizigers B.V. over psychische gezondheidsklachten. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Sinds 1 mei 2022 is de Wob vervangen door de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-/Woo-verzoek over bedreigingen inspecteurs dierenwelzijn

  Besluit op een verzoek om informatie over de door inspecteurs dierenwelzijn ontvangen bedreigingen. Het verzoek is op 31 augustus 2021 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo). Op basis van deze wet is op 19 april 2023 dit besluit genomen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over arbeidsomstandigheden onder het bagage- en vrachtpersoneel op Schiphol - Bijlage deel 2

  Besluit op een verzoek op informatie over de arbeidsomstandigheden onder het bagage- en vrachtpersoneel op Schiphol. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op