Zoekresultaten  1-6 van de 6 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Beslissing op Wob-/Woo-verzoekverwijder
Thema: Rechtspraakverwijder
 • Besluit op Woo-verzoek over begeleiding Nederlandse gedetineerden in buitenland - Openbaargemaakte informatie

  Besluit op een verzoek om informatie over de werkwijze, zoals vastgelegd in het Handboek Bedrijfsvoering Buitenlandse Zaken, bij begeleiding van in het buitenland gedetineerde Nederlandse staatsburgers. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wob verzoek over toezicht op de advocatuur

  De Minister van Justitie heeft op 10 november 2015 een beslissing genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur. De beslissing heeft betrekking op informatie over toezicht op de advocatuur.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Wob-verzoek inzake toezicht op de advocatuur

  De Minister van Veiligheid en Justitie heeft op 6 juli 2016 een beslissing genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur. De beslissing heeft betrekking op informatie inzake de toezicht op de advocatuur.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Wob-verzoek om notulen landelijke conferenties Openbaar Ministerie 1980-1989

  De Minister van Veiligheid en Justitie heeft op 7 juni 2016 een beslissing genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur. De beslissing heeft betrekking op informatie over notulen van landelijke conferenties van het Openbaar Ministerie tussen 1980-1989.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Wob-verzoek over onderzoek naar overlijdensgeval in PI Alphen aan den Rijn

  De minister van Veiligheid en Justitie heeft op 17 augustus 2015 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur. Het verzoek betreft informatie met betrekking tot het onderzoek naar een overlijdensgeval in de PI Alphen aan den Rijn.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Wob-verzoek inzake voertuigen met buitenlands kenteken

  De minister van Veiligheid en Justitie heeft op 17 december 2013 een beslissing genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur. De beslissing heeft betrekking op informatie over voertuigen met buitenlands kenteken.

  Bekijk document gepubliceerd op