Zoekresultaten  1-10 van de 95 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Beslissing op Wob-/Woo-verzoekverwijder
Thema: Landbouw, visserij, voedselkwaliteitverwijder
 • Besluit op Woo-verzoek over Mycobacterium Avium bij slachtvarkens

  Besluit op een verzoek om informatie over Mycobacterium Avium (vogeltuberculose) bij slachtvarkens. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Wob-verzoek inspectie melkveehouderij

  Besluit op een verzoek om documenten over de inspectie die naar aanleiding van een melding bij een melkveehouderij plaatsgevonden heeft. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-verzoek over freezer-trawlers - Ordner1.pdf

  Besluit op een verzoek om informatie over documenten van de NVWA met werkvoorschriften bij inspectie van de aanlanding van freezer-trawlers. Bijlage 4.1 is een Excelbestand. Deze kan bij de NVWA worden opgevraagd worden. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-/Woo-verzoek over verwerkte dierlijke eiwitten

  Besluit op een verzoek om informatie over verwerkte dierlijke eiwitten. Het verzoek is op 19 april 2021 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo). Op basis van deze wet is op 17 januari 2023 dit besluit genomen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Woo-besluit over het corrigeren van onvolkomenheden in BEX-berekeningen

  Besluit op een verzoek om informatie over het corrigeren van onvolkomenheden in BEX-berekeningen. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-/Woo-verzoek over handhavingsverzoek en analyserapport diergeneesmiddel

  Besluit op een verzoek om informatie over een handhavingsverzoek en een analyserapport van diergeneesmiddel Intra Hoof-fit Gel. Het verzoek is op 9 augustus 2021 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-/Woo-verzoek over handhavingsverzoek en analyserapport Exolium Hoofgel

  Besluit op een verzoek om informatie over een handhavingsverzoek en een analyserapport van het middel Exolium Hoofgel voor runderen. Het verzoek is op 9 augustus 2021 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-/Woo-verzoek over handhavingsverzoek hoofgel runderen

  Besluit op een verzoek om informatie over een handhavingsverzoek voor hoofgel dat wordt toegepast bij runderen. Het verzoek is op 5 augustus 2021 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over een varkenshouder

  Besluit op een verzoek om informatie over een varkenshouder. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-/Woo-verzoek over inspecties van de NVWA bij een pluimveeslachterij - Bijlagen 1 bij Wob-/Woo-verzoek inspecties NVWA bij pluimveeslachterij

  Besluit op een verzoek om informatie over de door de NVWA uitgevoerde inspecties en andersoortige controles en bezoeken bij een pluimveeslachterij over de periode 1 januari 2017 tot en met 1 november 2021. Het verzoek is op 1 november 2021 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo). Op basis van deze wet is op 22 september 2022 dit besluit genomen.

  Bekijk document gepubliceerd op