Zoekresultaten  1-5 van de 5 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Briefverwijder
Thema: Afvalverwijder
 • Verplicht aandeel recyclaat of biobased in plastic In de Europese Unie

  Het rapport brengt de mogelijkheden en effecten in beeld van een verplicht aandeel recyclaat of biobased plastic in nieuwe producten. Het onderzoek richt zich daarbij op een eventuele Europese verplichting. Daarnaast toetst het of een systeem alleen voor Nederland eventueel ook denkbaar is.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Verslag Milieuraad 17 december 2014

  Verslag van de Milieuraad van 17 december 2014 in Brussel. Het verslag bevat afspraken over maritieme CO2-emissies, het gebruik van plastic draagtassen, het Kyotoprotocol, richtlijnen voor stookinstallaties en een ontwikkelingsagenda voor na 2015.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Memorie van antwoord wetsvoorstel Implementatiewet wijziging EU-kaderrichtlijn afvalstoffen

  Staatssecretaris Van Veldhoven reageert op het voorlopig verslag van de Vaste Commissie voor Infrastructuur, Waterstaat en Omgeving van de Eerste Kamer over het wetsvoorstel Implementatiewet wijziging EU-kaderrichtlijn afvalstoffen. Memorie van antwoord wetsvoorstel Implementatiewet wijziging EU-kaderrichtlijn afvalstoffen (PDF | 10 pagina's | 377 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Berichten over landelijke regeling medicijnafval nodig

  De bijlage bevat berichten uit de media over het onderwerp Landelijke afspraken nodig over inzamelen medicijnafval door apotheken.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Evaluation of the Waste Shipment Regulation - non-paper NL

  Het Engelstalige document bevat de Nederlandse kabinetsreactie op de openbare raadpleging van de Europese Commissie. De raadpleging houdt verband met de evaluatie van de EUV-erordening voor de overbrenging van afvalstoffen, de EVOA.

  Bekijk document gepubliceerd op