Zoekresultaten  1-3 van de 3 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Brochureverwijder
Thema: Markttoezichtverwijder
 • Gids Proportionaliteit, 2e herziening

  Het rapport Gids Proportionaliteit is een concept herziening en is momenteel in behandeling bij de Kamers. Voorhang bij de Kamer is t/m 29 september 2019, indien de Kamer instemt zal de Gids op zijn vroegst per 1 juli 2020 inwerking treden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Playbook publieke software aanbesteden

  Op 17 april 2020 verscheen de beleidsbrief van staatssecretaris Knops over het vrijgeven van de broncode van overheidssoftware. Hij roept overheden op om de broncode van overheidssoftware actief vrij te geven en hierin een ‘open, tenzij’ principe te hanteren. Het vrijgeven van rechten betekent uiteraard ook dat overheden deze rechten moeten hebben. Daarom is dit onderwerp direct aan het aanbesteden van software gekoppeld. Door middel van vele interviews en bestudering van relevante (juridische) literatuur is dit playbook tot stand gekomen. Het doel is overheden te inspireren om tot vernieuwende manieren van aanbesteden van ICT te komen, die bijdragen aan belangrijke doelen van deze tijd: continuïteit, gezonde marktwerking, samenwerking, innovatie, bedrijvigheid, veiligheid, transparantie en vooral hetgeen waarop al deze doelen rusten: onafhankelijkheid.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Handleiding Combinatieovereenkomsten

  In deze handleiding vindt u een stappenplan waarmee u kunt bepalen of een combinatieovereenkomst bij aanbestedingen is toegestaan.

  Bekijk document gepubliceerd op