Zoekresultaten  1-10 van de 1.190 resultaten

Door u gekozen filters

Organisatie: Ministerie van Defensieverwijder
 • Evaluatie toepassing en toepasbaarheid Arbocatalogus Dieselmotoremissie

  De sociale partners van de sector Defensie hebben de Arbocatalogus Dieselmotoremissie vastgesteld op 24 maart 2015. De Auditdienst Rijk heeft deze Arbocatalogus geëvalueerd om inzicht te geven in de toepassing en toepasbaarheid en in eventuele mogelijkheden voor doorontwikkeling.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over het waarborgen van de onafhankelijkheid van onderzoeken door de Inspectie Veiligheid Defensie en de Centrale Organisatie Integriteit Defensie

  Brief van minister Bijleveld-Schouten (Def) en staatssecretaris Visser (Def) aan de Tweede Kamer over het waarborgen van de onafhankelijkheid van onderzoeken door de Inspectie Veiligheid Defensie (IVD) en de Centrale Organisatie Integriteit Defensie (COID). Eenzelfde brief is ook aan de Eerste Kamer gestuurd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Halt-afdoeningen en een VGB en reactie op publicatie over consultatierecht van een militair op missie

  Brief van minister Hennis-Plasschaert (Def) aan de Tweede Kamer met reactie op Halt-afdoeningen in relatie tot een verklaring van geen bezwaar (VGB) en de publicatie ‘Nog altijd onvoldoende waarborg consultatierecht militair op missie…’ van de Algemeen Christelijke Organisatie van Militairen (ACOM).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Rapportage Luchtmetingen Kandahar Airfield, Afghanistan

  Onder personeel werkzaam in Area 3&4 op Kandahar Airfield (KAF) in Afghanistan is onrust ontstaan over de luchtkwaliteit veroorzaakt door twee mogelijke bronnen, enerzijds de naastgelegen afvalverbranding, anderzijds opwaaiend stof door transportbewegingen. Hoofd Afdeling Gezondheidszorg Staf CLAS heeft daarom de Arbodienst Defensie verzocht om de luchtkwaliteit te beoordelen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzichtsdocument publicaties over CARC en chroom-6

  Overzicht van de documenten over CARC en chroom-6, ingedeeld naar datum, titel, component, locatie, documenttype, hoofdthema en subthema. De documenten zijn verzameld voor het onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar het gebruik van deze stoffen bij Defensie. Overzichtsdocument publicaties over CARC en chroom-6 (PDF | 67 pagina's | 891 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Documenten uit 2009 (4 van 4) over CARC en chroom-6

 • Veteranennota 2022-2023

  De Veteranennota blikt terug op de invulling die Defensie het afgelopen jaar heeft gegeven aan het veteranenbeleid, de bijzondere zorgplicht en het respect en de waardering die veteranen verdienen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de zaak Spijkers

  Antwoorden van minister Hennis-Plasschaert (Def), mede namens minister Plasterk (BZK), op de feitelijke vragen van de vaste commissie voor Defensie naar aanleiding van de antwoorden op schriftelijke vragen van het lid Omtzigt over de zaak-Spijkers.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Documenten uit 2001 (7 van 18) over CARC en chroom-6

 • Beantwoording Kamervragen over de zaak Spijkers

  Antwoorden van minister Hennis-Plasschaert (Def), mede namens minister Plasterk (BZK), op schriftelijke vragen van het lid Omtzigt (CDA) over de zaak Spijkers.

  Bekijk document gepubliceerd op