Zoekresultaten  1-10 van de 530 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Organisatie: Ministerie van Defensieverwijder
 • Kamerbrief over het waarborgen van de onafhankelijkheid van onderzoeken door de Inspectie Veiligheid Defensie en de Centrale Organisatie Integriteit Defensie

  Brief van minister Bijleveld-Schouten (Def) en staatssecretaris Visser (Def) aan de Tweede Kamer over het waarborgen van de onafhankelijkheid van onderzoeken door de Inspectie Veiligheid Defensie (IVD) en de Centrale Organisatie Integriteit Defensie (COID). Eenzelfde brief is ook aan de Eerste Kamer gestuurd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Halt-afdoeningen en een VGB en reactie op publicatie over consultatierecht van een militair op missie

  Brief van minister Hennis-Plasschaert (Def) aan de Tweede Kamer met reactie op Halt-afdoeningen in relatie tot een verklaring van geen bezwaar (VGB) en de publicatie ‘Nog altijd onvoldoende waarborg consultatierecht militair op missie…’ van de Algemeen Christelijke Organisatie van Militairen (ACOM).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de zaak Spijkers

  Antwoorden van minister Hennis-Plasschaert (Def), mede namens minister Plasterk (BZK), op de feitelijke vragen van de vaste commissie voor Defensie naar aanleiding van de antwoorden op schriftelijke vragen van het lid Omtzigt over de zaak-Spijkers.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de zaak Spijkers

  Antwoorden van minister Hennis-Plasschaert (Def), mede namens minister Plasterk (BZK), op schriftelijke vragen van het lid Omtzigt (CDA) over de zaak Spijkers.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over levensduurverlenging zwaar bergingsvoertuig

  Brief van minister Hennis-Plasschaert (Def) aan de Tweede Kamer over levensduurverlenging zwaar bergingsvoertuig.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met 1e reactie op Kamervragen over het artikel 'Chinees staatsbedrijf bouwt onze pantservoertuigen'

  Staatssecretaris Van der Maat (Defensie) stuurt de Tweede Kamer een 1e reactie op de vragen over het artikel 'Chinees staatsbedrijf bouwt onze pantservoertuigen' voor het debat over de Defensie Industrie Strategie op 1 februari 2023. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over geluidsproblematiek en corrosie NH-90

  Antwoorden van minister Hennis-Plasschaert (Def) op de feitelijke vragen van de vaste commissie voor Defensie over geluidsproblematiek en corrosie bij de NH-90.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over het project Midlife upgrade BV-206D voertuigen

  Met deze A-brief informeer ik u over de behoeftestellingsfase van het project ‘Midlife Upgrade BV-206D’. Het betreft de modernisering (Midlife Upgrade, MLU) van 127 lichte Bandvågn BV-206 voertuigen (BV’s) van het Commando zeestrijdkrachten (CZSK). Deze voertuigen worden voornamelijk gebruikt door het Korps Mariniers, onder meer bij amfibische operaties en in zware terreinomstandigheden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Instandhoudingsprogramma LC-fregatten

  Brief van minister Hennis-Plasschaert (Def) aan de Tweede Kamer over de herijking van het instandhoudingsprogramma van de vier luchtverdedigings- en commandofregatten (LC-fregatten). Eenzelfde brief is ook aan de Eerste Kamer gestuurd. De commercieel vertrouwelijke brief die bij deze brief hoort is separaat bezorgd aan de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • B-brief inzake project Herintroductie Mijnenveegcapaciteit

  Met de brief van 14 oktober 2005 is de Kamer geïnformeerd over de Marinestudie 2005 (Kamerstuk 30 300X nr. 9). Deze studie omvat een pakket maatregelen waarmee de samenstelling en de middelen van het Commando zeestrijdkrachten (CZSK) beter kunnen worden afgestemd op de toekomstige taken. Een van de maatregelen betreft de uitbreiding van de huidige mijnenjaagcapaciteit met veegcapaciteit. DE MINISTER VAN DEFENSIE, E. van Middelkoop

  Bekijk document gepubliceerd op