Zoekresultaten  1-5 van de 5 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Veiligheidverwijder
Organisatie: Ministerie van Defensieverwijder
 • 2e deelbesluit Wob-/Woo-verzoek Tijdelijke wet onderzoek AIVD en MIVD naar landen met offensief cyberprogramma (Defensie)

  Deelbesluit op een verzoek om informatie over de Tijdelijke wet onderzoek AIVD en MIVD naar landen met een offensief cyberprogramma. Het verzoek is op 29 maart 2022 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over rapport ‘Digitalisering aan de grens’

  Minister Bijleveld beantwoordt vragen over het rapport ‘Digitalisering aan de grens: Cybersecurity van het grenstoezicht door de Koninklijke Marechaussee op Schiphol’ door de Algemene Rekenkamer (ARK). De vragen zijn gesteld door de Tweede-Kamerleden Bosman en Yeşilgöz-Zegerius (beiden VVD) en Van Dam en Van Helvert (beiden CDA). Beantwoording Kamervragen over rapport ‘Digitalisering aan de grens’ (PDF | 11 pagina's | 269 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 1e deelbesluit Wob-verzoek Tijdelijke wet onderzoek AIVD en MIVD naar landen met offensief cyberprogramma (Defensie)

  Besluit op een verzoek om informatie over de Tijdelijke wet onderzoek AIVD en MIVD naar landen met een offensief cyberprogramma en de consultatieprocedure van deze wet. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Sinds 1 mei 2022 is de Wob vervangen door de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over bericht dat cyberoorlog zich ook op zee afspeelt

  Antwoorden van minister Bijleveld-Schouten (Def) op de schriftelijke vragen van het Kamerlid Popken (PVV) over het bericht dat cyberoorlog zich ook op zee afspeelt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief jaarplan MIVD 2021

  Minister Bijleveld biedt de hoofdlijnen van het Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) Jaarplan 2021 aan.

  Bekijk document gepubliceerd op