Zoekresultaten  1-10 van de 32 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Inrichting van de overheidverwijder
Organisatie: Ministerie van Defensieverwijder
 • Evaluatie toepassing en toepasbaarheid Arbocatalogus Dieselmotoremissie

  De sociale partners van de sector Defensie hebben de Arbocatalogus Dieselmotoremissie vastgesteld op 24 maart 2015. De Auditdienst Rijk heeft deze Arbocatalogus geëvalueerd om inzicht te geven in de toepassing en toepasbaarheid en in eventuele mogelijkheden voor doorontwikkeling.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Evaluatie basisimplementatie ERP M&F bij Defensie

  Rapport van de Auditdienst Rijk (ADR) over de evaluatie van de basisimplementatie van het systeem Enterprise Resource Planning (ERP) voor de financiële en de materieellogistieke processen bij Defensie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over instructies voor beoordeling Woo-verzoeken ministerie van Defensie

  Besluit op een verzoek om informatie over de instructies voor de beoordeling van Woo-verzoeken door het ministerie van Defensie. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief reactie op advies over programma ROGER

  Staatssecretaris Van der Maat (Defensie) deelt zijn reactie op het advies van het Adviescollege ICT-toetsing over het programma ROGER met de Tweede Kamer. Het programma ROGER voert de overgang naar de nieuwe versie van bedrijfsvoeringssoftware SAP binnen Defensie uit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Definitief BIT-advies Programma ROGER

  Het Adviescollege ICT-toetsing adviseert staatssecretaris Van der Maat (Defensie) over het programma ROGER. Dit programma voert de overgang naar de nieuwe versie van bedrijfsvoeringssoftware SAP binnen Defensie uit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Accountantsrapport bij de 1e voortgangsrapportage programma Vervanging Onderzeebootcapaciteit

  Rapport van de Auditdienst Rijk (ADR) met het doel om de commissie Defensie van informatie te voorzien over de in de 1e voortgangsrapportage van het grote project Vervanging Onderzeebootcapaciteit door de staatssecretaris van Defensie verstrekte informatie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Rapport commissie integriteitszorg

  Twee incidenten uit 2007 - 2009 bij de Defensie Materieel Organisatie vormden begin 2011 de aanleiding tot een publieke en vervolgens politieke discussie over de integriteit bij Defensie. De Tweede Kamer reageerde op de berichtgeving. Daarop werd door de minister van Defensie besloten tot de instelling van een onderzoek naar het integriteitssysteem van Defensie. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief evaluatie Meldpunt Integriteit Defensie en Centrale Organisatie Integriteit Defensie

  Staatssecretaris Van der Maat (Defensie) deelt de uitkomsten van de evaluatie van het Meldpunt Integriteit Defensie en de Centrale Organisatie Integriteit Defensie met de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Voorstel onderzoek ADR in de D-fase van het grote project Vervanging Onderzeebootcapaciteit

  Brief met een voorstel van de Auditdienst Rijk (ADR) voor het onderzoek van de ADR in de D-fase van het grote project Vervanging Onderzeebootcapaciteit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Feitelijke bevindingen bij Basisrapportage vervanging onderzeebootcapaciteit

  De Auditdienst Rijk heeft een controle uitgevoerd op de Basisrapportage programma vervanging onderzeebootcapaciteit.

  Bekijk document gepubliceerd op