Zoekresultaten  1-3 van de 3 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen jaarverwijder
Thema: Migratieverwijder
Organisatie: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschapverwijder
 • Veiligheid op gezinslocaties in beeld

  Rapport over de ontwikkeling, de veiligheid en de toegang tot onderwijs van kinderen en jongeren op de 5 gezinslocaties van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Het rapport is van de Inspectie van het Onderwijs. Veiligheid op gezinslocaties in beeld (PDF | 28 pagina's | 338 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoord op schriftelijke vragen over bericht dat grote steden extra hulp onderwijs aan asielkinderen

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht dat grote steden extra hulp willen bij onderwijs aan asielkinderen. Het Tweede Kamerlid Van Haga (Groep Van Haga) had de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over het bericht dat honderden verdwijnstudenten uit het buitenland misbruik maken van studentenvisa

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht dat hogescholen aanwijzingen hebben van misbruik van studentenvisa. Zij willen een strengere toelating van buitenlandse studenten. De Tweede Kamerleden Pouw-Verweij en Eerdmans (beiden JA21) hadden de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op