Zoekresultaten  1-3 van de 3 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen jaarverwijder
Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Migratieverwijder
Organisatie: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschapverwijder
 • Antwoorden vragen over uitvoering onderzoek naar rechtmatig en behoorlijk gebruik van indicatoren afkomst en sekse

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs), minister Dijkgraaf en staatssecretaris Uslu (beiden OCW) geven antwoorden op vragen naar aanleiding van de Kamerbrief van 25 januari 2023. Deze ging over de uitvoering van het onderzoek naar rechtmatig en behoorlijk gebruik van indicatoren van afkomst en sekse. De de vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoord op schriftelijke vragen over bericht dat grote steden extra hulp onderwijs aan asielkinderen

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht dat grote steden extra hulp willen bij onderwijs aan asielkinderen. Het Tweede Kamerlid Van Haga (Groep Van Haga) had de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota. Antwoord op schriftelijke vragen over bericht dat grote steden extra hulp onderwijs aan asielkinderen (PDF | 3 pagina's | 198 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over het bericht dat honderden verdwijnstudenten uit het buitenland misbruik maken van studentenvisa

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht dat hogescholen aanwijzingen hebben van misbruik van studentenvisa. Zij willen een strengere toelating van buitenlandse studenten. De Tweede Kamerleden Pouw-Verweij en Eerdmans (beiden JA21) hadden de vragen gesteld. Antwoorden op Kamervragen over het bericht dat honderden verdwijnstudenten uit het buitenland misbruik maken van studentenvisa (PDF | 5 pagina's | 224 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op