Zoekresultaten  1-7 van de 7 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen jaarverwijder
Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Migratieverwijder
Thema: Integratieverwijder
Organisatie: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschapverwijder
 • Antwoorden vragen so informele Raad voor OJCS

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op vragen naar aanleiding van de geannoteerde agenda voor de informele Onderwijs -Jeugd- Cultuur- en Sportraad (OJCS-Raad) op 18 en 19 september 2023. De vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) had de vragen gesteld tijdens een schriftelijk overleg (so).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over het bericht dat Joodse student zich onveilig voelt

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'Joodse student voelt zich onveilig'. Het Tweede Kamerlid Bisschop (SGP) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen (VSO) over OCW-agenda tegen discriminatie en racisme

  Minister Dijkgraaf (OCW) en staatssecretaris Uslu (Cultuur en Media) geven antwoord op vragen over de agenda tegen discriminatie en racisme. De vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) heeft de vragen gesteld in een verslag van een Schriftelijk Overleg (VSO) met de bewindspersonen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over onderzoek naar mogelijk discriminerende algoritmen door DUO

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op Kamervragen  over onderzoek naar mogelijk discriminerende algoritmen door de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). De Tweede Kamerleden Kwint en Leijten (SP) hadden de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden vragen over uitvoering onderzoek naar rechtmatig en behoorlijk gebruik van indicatoren afkomst en sekse

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs), minister Dijkgraaf en staatssecretaris Uslu (beiden OCW) geven antwoorden op vragen naar aanleiding van de Kamerbrief van 25 januari 2023. Deze ging over de uitvoering van het onderzoek naar rechtmatig en behoorlijk gebruik van indicatoren van afkomst en sekse. De de vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoord op schriftelijke vragen over bericht dat grote steden extra hulp onderwijs aan asielkinderen

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht dat grote steden extra hulp willen bij onderwijs aan asielkinderen. Het Tweede Kamerlid Van Haga (Groep Van Haga) had de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota. Antwoord op schriftelijke vragen over bericht dat grote steden extra hulp onderwijs aan asielkinderen (PDF | 3 pagina's | 198 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over het bericht dat honderden verdwijnstudenten uit het buitenland misbruik maken van studentenvisa

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht dat hogescholen aanwijzingen hebben van misbruik van studentenvisa. Zij willen een strengere toelating van buitenlandse studenten. De Tweede Kamerleden Pouw-Verweij en Eerdmans (beiden JA21) hadden de vragen gesteld. Antwoorden op Kamervragen over het bericht dat honderden verdwijnstudenten uit het buitenland misbruik maken van studentenvisa (PDF | 5 pagina's | 224 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op