Zoekresultaten  1-10 van de 888 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Organisatie: Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteitverwijder
 • Antwoorden op Kamervragen over toezegging over geen onnodige belemmeringen voor duurzaamheidssector

  Minister Van der Wal-Zeggelink (Natuur en Stikstof) geeft antwoord op vragen over een eerdere toezegging. De toezegging gaat over de waarborg dat er, bij het toepassen van de salderingsinstrumenten in het kader van de aanpak van het stikstofprobleem, voor de duurzaamheidssector voldoende ontwikkelruimte blijft bestaan. De Eerste Kamerfracties GroenLinks, PvdA en SGP hebben de vragen gesteld. Antwoorden op Kamervragen over toezegging over geen onnodige belemmeringen voor duurzaamheidssector (PDF | 4 pagina's | 199 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over koraalbescherming op Bonaire

  Minister Schouten (LNV) reageert op het verzoek van de vaste commissie voor EZK over moties die er voor zorgen dat bij concrete projecten op Bonaire natuurbescherming wordt gewaarborgd en te voorkomen dat deze projecten tot koraalbeschadiging leiden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over externe integriteitscommissie NVWA

  Minister Schouten informeert de Tweede Kamer over de instelling van een externe integriteitscommissie voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De doelstelling hiervan is het waarborgen van een onafhankelijk meldpunt waar een medewerker terecht kan met signalen over integriteit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over de richtlijnen voor het welzijn van paarden en ponys

  De staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie biedt de Tweede Kamer zijn reactie aan op de richtlijnen voor paardenhouders van de Sectorraad Paarden (SRP). De staatssecretaris noemt ook de (vervolg)stappen van het kabinet om het welzijn van paarden en ponys te waarborgen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over advies om zwangere vrouwen te waarschuwen voor Schmallenbergvirus

  Antwoorden van minister Schippers (VWS) op vragen van het Kamerlid (PvdD) over het advies om zwangere vrouwen te waarschuwen voor het Schmallenbergvirus. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over inzet middelen transitiefonds betreffende verplichtend instrumentarium

  Minister Van der Wal-Zeggelink (Natuur en Stikstof) informeert de Tweede Kamer over de inzet van middelen uit het transitiefonds in relatie tot verplichtend instrumentarium.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over de EU Transportverordening vangmethode van kippen

  Minister Schouten (LNV) geeft antwoord op vragen over de EU Transportverordening (EG nr. 1/2005) met betrekking tot het vangen van kippen. Het Tweede Kamerlid Van der Plas (BBB) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over klimaat in varkensstallen

  Minister Schouten (LNV) beantwoordt vragen van het Kamerlid Ouwehand (PvDH) over het bericht over ziekmakende giftige dampen in varkenstallen en het aanhoudende gedogen daarvan.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over coronabesmettingen medewerkers slachthuizen en vleesverwerkers

  Minister Schouten beantwoordt vragen over coronabesmettingen bij medewerkers van slachthuizen en vleesverwerkingsbedrijven.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over fok en verkoop kortsnuitige honden

  Minister Staghouwer (LNV) geeft antwoord op vragen over de fok en verkoop van kortsnuitige honden. De Tweede Kamerleden Haverkort en Van Campen (beiden VVD) hebben deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op