Zoekresultaten  1-10 van de 11 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Energieverwijder
Organisatie: Onbekende organisatieverwijder
 • Ontwerpbesluit versterking positie leveranciers bij restverdeling

  Ontwerpbesluit houdende wijziging van het Besluit leveringszekerheid Elektriciteitswet 1998, het Besluit leveringszekerheid Gaswet, het Besluit vergunning levering elektriciteit aan kleinverbruikers en het Besluit vergunning levering gas aan kleinverbruikers in verband met het versterken van de positie van leveranciers bij restverdeling.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over 'afsluitboete' voor gasloos gaan wonen

  Minister Wiebes (EZK) beantwoordt vragen van de Kamerleden Van Tongeren en Van der Lee (beiden GL) over het bericht 'Ruim 600 euro 'afsluitboete' voor huiseigenaar die gasloos gaat wonen, dat mag dus niet'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nota van toelichting bij ontwerpbesluit versterking positie leveranciers bij restverdeling

  Nota van toelichting bij het ontwerpbesluit tot wijziging van het Besluit leveringszekerheid Elektriciteitswet 1998, het Besluit leveringszekerheid Gaswet, het Besluit vergunning levering elektriciteit aan kleinverbruikers en het Besluit vergunning levering gas aan kleinverbruikers in verband met het versterken van de positie van leveranciers bij restverdeling.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over stijging tarieven water en elektriciteit op Bonaire

  Minister Wiebes (EZK) beantwoordt vragen van de Kamerleden Jetten en Diertens (beiden D66) over de stijging van water- en elektriciteitstarieven op Bonaire.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over geannoteerde Agenda informele Energieraad

  Minister Wiebes (EZK)stuurt de Tweede Kamer de geannoteerde agenda van de Informele Bijeenkomst van de ministers verantwoordelijk voor Energie (‘informele Energieraad’), op 19 april 2018 in Sofia. Eenzelfde brief is ook gestuurd aan de Eerste Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Memorie van antwoord wetsvoorstel wijziging Warmtewet

  Memorie van antwoord van minister Wiebes (EZK) bij het wetsvoorstel tot wijziging van de Warmtewet.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over een tekortschietende capaciteit van het stroomnetwerk in Groningen en Drenthe om de geplande zonneparken te faciliteren

  Antwoorden van minister Wiebes (EZK) op de vragen die zijn gesteld door het lid Moorlag (PvdA) over een tekortschietende capaciteit van het stroomnetwerk in Groningen en Drenthe om de geplande zonneparken te faciliteren.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over onredelijke energiecontracten

  Staatssecretaris Keijzer (EZK) beantwoordt vragen over de bescherming van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) tegen onredelijke energiecontracten en de oproep van de Consumentenbond voor een totaalverbod voor telefonische verkoop.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie op stroomstoring Amsterdam van 29 april 2018

  Minister Wiebes (EZK) reageert op de stroomstoring van 29 april 2018 in Amsterdam en het bericht in het Financieele Dagblad hierover. De Tweede Kamer had om een reactie gevraagd. Ook beantwoordt de minister vragen van de Kamerleden Yesilgöz-Zegerius en Dijkstra (beiden VVD) over het stroomnetwerk rond Haarlemmermeer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met antwoorden op vragen over dreigend stroomtekort België

  Minister Wiebes (EZK) stuurt de Tweede Kamer de antwoorden op de schriftelijke vragen van de Kamerleden Wassenberg (PvdD) en Beckerman (SP) over een dreigend tekort aan stroom in België door uitgeschakelde kernreactoren.

  Bekijk document gepubliceerd op