Zoekresultaten  1-10 van de 223 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Rapportverwijder
Thema: Luchtvaartverwijder
Organisatie: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaatverwijder
 • Decarbonisation potential of synthetic kerosene

  In dit onderzoek zijn de verschillende productiemethoden van synthetische kerosine onderzocht, inclusief de kosten, emissiereducties en schaalbaarheid. Dit rapport is in het Engels.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nederlands luchtvaartveiligheidsprogramma 2020 2024 3e editie februari 2020

  Het programma bevat het Nederlandse veiligheidsbeleid voor de luchtvaart, de beheersing van veiligheidsrisico's en het waarborgen en promoten van veiligheid.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over mogelijke heropening onderzoek OvV naar vliegramp Faro Vergaderjaar 2015–2016 Aanhangsel van de Handelingen

  Het document bevat de antwoorden op Kamervragen van voormalig staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu (IenM) over de onderzoeken naar de vliegramp bij Faro en de mogelijke heropening van dat onderzoek door de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV). De Tweede Kamerleden Omtzigt en Van Helvert (beiden CDA) hadden de vragen gesteld op 25 maart 2016.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Inventaris van de archieven van de Raad voor de Luchtvaart en het Bureau Vooronderzoek Ongevallen en Incidenten van de Rijksluchtvaartdienst, 1924-1998)

  Het archief bevat algemene dossiers van de Raad voor de Luchtvaart en stukken over de organisatie van de raad. Verder bevat het archief een groot aantal (voor)onderzoeken en rapporten over luchtvaartincidenten en luchtvaartongevallen. Deze zijn vooral afkomstig van het Bureau Vooronderzoek Ongevallen en Incidenten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Inventaris van het archief van het Directoraat- Generaal van de Rijksluchtvaartdienst (RLD), 1919- 1982

  Het document bevat een beschrijving van het archief van het Directoraat-Generaal van de Rijksluchtvaartdienst (RLD) en van de series en archiefbestanddelen, 1919-1982.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Uitvoeringsagenda Luchtvaartnota Actualisatie 2023

  De uitvoeringsagenda Luchtvaartnota geeft aan welke acties de Rijksoverheid in samenwerking met partijen onderneemt om te komen tot een duurzame luchtvaartsector in 2050.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Rapport beoordeling SAR dienstverlening door Noordzee Helikopters Nederland BV

  Het rapport bevat de resultaten van een onderzoek naar de dienstverlening van de Search and Rescue (SAR) helikopterdiensten door Noordzee Helikopters Nederland BV (NHN).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Werkwijze Nederlandse Arbeidsinspectie

  Bijlage bij de antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het onderzoek dat de NOS en Nieuwsuur hebben verricht naar de arbeidsomstandigheden voor personeel van bagage- en vrachtbedrijven op Schiphol. De bijlage gaat over de werkwijze van de Arbeidsinspectie bij inspecties bij bagageafhandelaars.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Staat van Schiphol 2018

  De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) brengt deze Staat van Schiphol uit om meer inzicht te geven in de veiligheid van de luchthaven. De inspectie doet dit naar aanleiding van de rapportage van  Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV)  uit 2017 over de veiligheid van Schiphol.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Onderzoek vestigingseisen grondafhandeling Schiphol

  Rapport van Koninklijke NLR – Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum. Het rapport gaat over onderzoek naar juridische mogelijkheden voor sociale vestigingseisen in relatie tot vliegveiligheidsproblemen bij grondpersoneel op Schiphol.

  Bekijk document gepubliceerd op