Zoekresultaten  1-8 van de 8 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Publicatieverwijder
Thema: Begrotingverwijder
 • Beantwoording Kamervragen Jaarverslag VWS 2020

  Minister De Jonge, minister Van Ark en staatssecretaris Blokhuis beantwoorden vragen over het Jaarverslag 2020 van het miniserie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording antwoorden op Kamervragen bij begroting 2022 VWS

  Minister De Jonge (VWS) geeft antwoord op vragen over de begroting van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor het jaar 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Belangrijkste wijzigingen belastingen 2022

  Op 21 december 2021 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2022. De wet kan niet eerder in werking treden dan nadat de Koning deze heeft goedgekeurd en de wet ook is gepubliceerd. Vooruitlopend op de goedkeuring door de Koning en de publicatie van de wet geeft het ministerie van Financiën in dit bericht een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in de belastingen per 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2020

  Op 17 december 2019 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2020. In onderstaand document van het ministerie van Financiën staan de belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2020.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage bij nader rapport begroting Financiën (IX) 2021

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over ontwerpbegroting VWS 2021

  Minister De Jonge beantwoordt vragen over de ontwerpbegroting van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voor 2021. Beantwoording Kamervragen over ontwerpbegroting VWS 2021 (PDF | 323 pagina's | 4,1 MB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Belangrijkste wijzigingen belastingen 2021

  Op 15 december 2020 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2021. De wet kan niet eerder in werking treden dan nadat de Koning deze heeft goedgekeurd en de wet ook is gepubliceerd. Vooruitlopend op de goedkeuring door de Koning en de publicatie van de wet geeft het ministerie van Financiën in dit bericht een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in de belastingen per 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Interim-auditrapport oktober 2020 - Ministerie van VWS

  Rapport van de Auditdienst Rijk (ADR) over de belangrijkste uitkomsten van onderzoeken tot nu toe in het kader van de wettelijke taak over 2020 bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De onderzoeken bevinden zich in wisselende stadia van uitvoering. De definitieve bevindingen, die in maart 2021 worden gerapporteerd in het auditrapport 2020, kunnen daarom afwijken van de tussentijdse uitkomsten.

  Bekijk document gepubliceerd op