Zoekresultaten  1-9 van de 9 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Dienstensectorverwijder
Organisatie: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheidverwijder
 • Resultaten onderzoek Psychosociale Arbeidsbelasting bij TNT Post Productie BV door ARBONED en voorgestelde aanpak.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen arbeidsomstandigheden Nederlandse pakketdienstensector

  Antwoorden van minister Asscher (SZW) mede namens minister Kamp (EZ) op de vragen van de Kamerleden Vos, Kerstens en Hamer (allen PvdA) over ‘het onderzoek naar de arbeidsomstandigheden in de Nederlandse pakketdienstensector’.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Brief onderzoek postmarkt

  Informatie over de uitvoering van twee op de postsector betrekking hebbende moties, te weten, de motie Gesthuizen c.s. inzake werkdruk en psychosociale arbeidsbelasting bij TNT Post en de motie Vos om de naleving van de Wet minimumloon scherp te laten controleren in de postsector.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over misstanden pakketbezorging

  Staatssecretaris Wiersma (SZW) geeft antwoord op Kamervragen over misstanden pakketbezorging. De vragen zijn gesteld door het lid Gijs van Dijk (PvdA). 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Jaarverslag AFM 2010

  Jaarverslag over 2010 van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • DNB verantwoording 2010

  Deze verantwoording geeft een overzicht van de resultaten en de kosten van het toezicht van de Nederlandsche Bank (DNB) in 2010.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over PostNL

  Antwoorden van minister Koolmees en staatssecretaris Van Ark (beiden SZW) op de Kamervragen van de leden Kuzu en Öztürk (beiden DENK) over "een vorm van slavernij bij PostNL". Op 13 april jl. heeft de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid tevens verzocht om een reactie naar aanleiding van het bericht van de NOS: “Te zware pakketten, te weinig loon: sorteerders zetten druk op PostNL”. Ook hier wordt op ingegaan.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieden resultaten onderzoek dubbel toezicht Pensioenwet Eerste Kamer

  De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) stuurt de Eerste Kamer de resultaten van een onderzoek naar eventuele overlap in het toezicht van de Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het kader van de Pensioenwet. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbieden resultaten onderzoek dubbel toezicht Pensioenwet Tweede Kamer

  De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) stuurt de Tweede Kamer de resultaten van een onderzoek naar eventuele overlap in het toezicht van de Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het kader van de Pensioenwet.

  Bekijk document gepubliceerd op