Zoekresultaten  1-10 van de 10 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Europese zakenverwijder
Organisatie: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschapverwijder
 • Onderzoek impact EU-regelgeving op OCW-beleidsterreinen

  Dit rapport onderzoekt wat de impact van digitaliseringsregelgeving van de Europese Unie (EU) is op beleidsterreinen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Het rapport concludeert dat de impact laag tot matig is, signaleert een aantal aandachtspunten waar OCW meer aandacht voor zou moeten hebben en formuleert 3 aanbevelingen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Geannoteerde agenda Raad voor Concurrentievermogen 29 en 30 november 2018

  Staatssecretaris Keijzer (EZK) stuurt Tweede en Eerste Kamer de Geannoteerde agenda voor de Raad voor Concurrentievermogen op 29 en 30 november 2018 in Brussel.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met verslag Raad voor Concurrentievermogen 20-21 februari 2012

  Brief van minister Verhagen (EL&I) aan de Tweede Kamer met het verslag van de Raad voor Concurrentievermogen van 20 en 21 februari 2012. De brief is mede afkomstig van staatssecretaris Zijlstra (OCW).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het Schriftelijk Overleg voor de Raad voor Concurrentievermogen

  Antwoorden staatssecretaris Keijzer (EZK) op de Kamervragen naar aanleiding van de geannoteerde agenda van de Raad voor Concurrentievermogen (RvC).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief reactie naar aanleiding van de geannoteerde agenda van de Raad voor Concurrentievermogen

  Kamerbrief van minister Verhagen (EL&I), mede namens staatssecretaris Zijlstra (OCW), met een reactie op het verslag van het Schriftelijk Overleg van de Kamer naar aanleiding van de geannoteerde agenda van de Raad voor Concurrentievermogen van 29-30 september a.s.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over agenda OJCS-raad Cultuur 27-28 februari 2018

  Minister Van Engelshoven (OCW) beantwoordt vragen van de Tweede Kamer over de geannoteerde agenda voor de informele Onderwijs-, Jeugd-, Cultuur- en Sportraad (OJCS-raad), onderdeel Cultuur, op 27 en 28 februari 2018.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met verslag OJCS-Raad 26-27 november 2018

  Minister Van Engelshoven (OCW) doet verslag van de Onderwijs-, Jeugd-, Cultuur- en Sportraad (OJCS-Raad) van 26 en 27 november 2018 voor de onderdelen Onderwijs en Cultuur.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Geannoteerde agenda OJCS-Raad 10 februari 2012

  Aanbiedingsbrief van minister Van Bijsterveldt-Vliegenthart (OCW) bij de geannoteerde agenda van de Onderwijs-, Jeugd-, Cultuur-, en Sportraad van 10 februari aanstaande.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met verslag OJCS-Raad onderdeel onderwijs en cultuur, 18-19 mei 2015

  Minister Bussemaker (OCW) stuurt de Tweede Kamer het verslag van de Onderwijs, Jeugd, Cultuur en Sportraad (OJCS-Raad) van 18 en 19 mei 2015. Dit verslag gaat over de onderdelen onderwijs en cultuur en audiovisueel.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met verslag OJCS-raad 30-31 mei 2016

  Minister Bussemaker (OCW) stuurt de Tweede Kamer het verslag van de Onderwijs, Jeugd, Cultuur en Sport Raad (OJCS-raad) van 30 en 31 mei 2016. De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.

  Bekijk document gepubliceerd op