Zoekresultaten  1-10 van de 366 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Mediaverwijder
 • 32827, nr. 239 - Toekomst mediabeleid

  Toekomst mediabeleid; Motie; Motie van het lid Werner over onderzoek naar eventuele knelpunten bij het waarborgen van de pluriformiteit

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Reserveprijs veiling commerciële radiolicenties

  Advies  voor de reserveprijzen in de veiling van de gekoppelde FM- en DAB+-vergunningen voor landelijke commerciële radio. Voor de veiling van de landelijke commerciële radiovergunningen is namelijk een reserveprijs nodig.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden vragen so geannoteerde agenda OJCS-raad 28 en 29 november 2022

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op vragen uit het schriftelijk overleg (so) naar aanleiding over de geannoteerde agenda van de Onderwijs-, Jeugd, Cultuur- en Sportraad (OJCS-Raad) van 28 en 29 november. De vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) hadden de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over berichtgeving over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer van het televisieprogramma De Wereld Draait Door

  Staatssecretaris Uslu (OCW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'In de succesvolle tv-machine van DWDD werd menig redacteur vermalen'. Het Tweede Kamerlid Werner (CDA) had de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Het bericht ‘In de succesvolle tv-machine van DWDD werd menig redacteur vermalen’

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen begroting 2013, over de onderdelen cultuur en media

  Antwoorden van minister Bussemaker (OCW) op de Kamervragen begroting 2013 over de onderdelen cultuur en media.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage 1 bij brief van de vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

  Bijlage 1 bij brief van de vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, d.d. 21 oktober 2010, inzake overzicht aanhangige dossiers en kabinetsstukken t.b.v. planningsoverleg op 4 november 2010.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Begroting 2023 NPO

  Het rapport gaat over de budgetaanvraag van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO binnen het Concessiebeleidsplan 2022-2026.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Mediabegrotingsbrief 2023

  Staatssecretaris Uslu (OCW) informeert de Tweede Kamer over de nadere uitwerking van en aanvulling op artikel 15 (Media) uit de Begroting 2023 van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Daarnaast informeert zij de Kamer over de stand van het mediabeleid en de plannen voor het komende jaar. Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoord op schriftelijke vragen over het bericht over lancering Seamless ads

  Staatssecretaris Uslu (OCW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van het bericht 'DPG Media lanceert Seamless ads'. De Tweede Kamerleden Dekker-Abdulaziz en Sjoerdsma (beiden D66) hadden de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op