Zoekresultaten  1-4 van de 4 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Besluitverwijder
Thema: Klimaatveranderingverwijder
Organisatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaatverwijder
 • Ontwerp van het Klimaatakkoord

  Pakket van afspraken, maatregelen en instrumenten dat de Nederlandse CO2-uitstoot in 2030 met ten minste 49 procent moet terugdringen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Voorpublicatie Staatscourant tot wijziging van het Activiteitenbesluit milieubeheer en enkele andere besluiten

  Voorpublicatie van het Besluit tot wijziging van het Activiteitenbesluit milieubeheer en enkele andere besluiten. De wijzigingen houden verband met reparaties van de 4e tranche wijziging en de intrekking van het Besluit kleiduivenschieten milieubeheer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit tot wijziging van het besluit milieubeheer en intrekking Besluit kleiduivenschieten

  Besluit tot wijziging van het Activiteitenbesluit milieubeheer met enkele andere besluiten. Deze besluiten houden verband met reparaties van de 4e tranche wijziging en tot intrekking van het Besluit kleiduivenschieten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit gefluoreerde broeikasgassen en ozonlaagafbrekende stoffen

  Besluit van 30 september 2015, houdende vaststelling van nieuwe regels voor bepaalde gefluoreerde broeikasgassen en ozonlaagafbrekende stoffen ter uitvoering van Verordening (EU) nr. 517/2014 van 16 april 2014 betreffende gefluoreerde broeikasgassen en een aantal daarmee verband houdende verordeningen en ter uitvoering van Verordening (EG) nr. 1005/2009 van 16 september 2009 betreffende ozonlaagafbrekende stoffen.

  Bekijk document gepubliceerd op