Zoekresultaten  1-6 van de 6 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Bodemverwijder
Organisatie: Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteitverwijder
 • Beantwoording Kamervragen over wratziekte bij aanleg aarden wal

  Minister Schouten beantwoordt vragen over berichten dat aangevoerde grond voor de aanleg van een aarden wal bij Emmen is besmet met de wratziekte.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over brief van 372 wetenschappers met zorgen over mijnbouw in Waddenzee

  Minister Van der Wal-Zeggelink (Natuur en Stikstof) geeft antwoord op vragen over de brief van 372 wetenschappers met zorgen over de mijnbouw in de Waddenzee. De Tweede Kamerleden De Groot en Boulakjar (beiden D66) hebben de vragen gesteld. Antwoorden op Kamervragen over brief van 372 wetenschappers met zorgen over mijnbouw in Waddenzee (PDF | 4 pagina's | 172 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Brief van UNESCO over voorgenomen gaswinning Ternaard

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Grondmobiliteit stikstof; framework ten behoeve van de ordening van de schuifpuzzel

  Dit advies gaat in op de vraag hoe grondmobiliteit kan worden ingezet om de schuifpuzzel met betrekking tot de gewenste transities in het landelijk gebied in beweging te zetten en wat daarin de rol van de overheid is.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-verzoek over MDMA-resten in maisplanten

  De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft op 11 juni 2018 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Het verzoek betreft openbaarmaking van  informatie over MDMA-resten die in 2015 in maisplanten waren aangetroffen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Brieven over Waddenzee (deel 2)

  UNESCO vraagt de Nederlandse ambassadeur om informatie over de gaswinning Ternaard en de aanleg van een stroomkabel onder de Waddenzee. Dit naar aanleiding van een brief van Vrije Horizon Schiermonnikoog.

  Bekijk document gepubliceerd op