Zoekresultaten  1-10 van de 355 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Bodemverwijder
Thema: Natuur- en landschapsbeheerverwijder
Organisatie: Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteitverwijder
 • Kamerbrief over koraalbescherming op Bonaire

  Minister Schouten (LNV) reageert op het verzoek van de vaste commissie voor EZK over moties die er voor zorgen dat bij concrete projecten op Bonaire natuurbescherming wordt gewaarborgd en te voorkomen dat deze projecten tot koraalbeschadiging leiden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over externe integriteitscommissie NVWA

  Minister Schouten informeert de Tweede Kamer over de instelling van een externe integriteitscommissie voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De doelstelling hiervan is het waarborgen van een onafhankelijk meldpunt waar een medewerker terecht kan met signalen over integriteit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over de richtlijnen voor het welzijn van paarden en ponys

  De staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie biedt de Tweede Kamer zijn reactie aan op de richtlijnen voor paardenhouders van de Sectorraad Paarden (SRP). De staatssecretaris noemt ook de (vervolg)stappen van het kabinet om het welzijn van paarden en ponys te waarborgen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over advies om zwangere vrouwen te waarschuwen voor Schmallenbergvirus

  Antwoorden van minister Schippers (VWS) op vragen van het Kamerlid (PvdD) over het advies om zwangere vrouwen te waarschuwen voor het Schmallenbergvirus. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over de EU Transportverordening vangmethode van kippen

  Minister Schouten (LNV) geeft antwoord op vragen over de EU Transportverordening (EG nr. 1/2005) met betrekking tot het vangen van kippen. Het Tweede Kamerlid Van der Plas (BBB) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over klimaat in varkensstallen

  Minister Schouten (LNV) beantwoordt vragen van het Kamerlid Ouwehand (PvDH) over het bericht over ziekmakende giftige dampen in varkenstallen en het aanhoudende gedogen daarvan.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over fok en verkoop kortsnuitige honden

  Minister Staghouwer (LNV) geeft antwoord op vragen over de fok en verkoop van kortsnuitige honden. De Tweede Kamerleden Haverkort en Van Campen (beiden VVD) hebben deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de tweede suppletoire begroting LNV 2020

  Minister Schouten beantwoordt Kamervragen over de Tweede suppletoire begroting van het Ministerie van LNV (XIV) en het Diergezondheidsfonds (F) voor het jaar 2020. Beantwoording Kamervragen over de  tweede suppletoire begroting LNV 2020 (PDF | 16 pagina's | 681 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over jaarplan 2023 NVWA

  Minister Adema (LNV) geeft antwoord op vragen over het jaarplan van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voor 2023. De Tweede Kamer heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over bericht Nederlands beste boerengrond – in Flevoland – maakt plaats voor woningen en natuur

  Minister Van der Wal-Zeggelink (Natuur en Stikstof) geeft antwoord op vragen over het bericht 'Nederlands beste boerengrond – in Flevoland – maakt plaats voor woningen en natuur: 'Maar bos kweken werkt hier niet''. De Tweede Kamerleden Boswijk en Geurts (beiden CDA) hebben de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op