Zoekresultaten  1-10 van de 167 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Bodemverwijder
Thema: Gezondheidsrisico'sverwijder
Organisatie: Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteitverwijder
 • Kamerbrief over externe integriteitscommissie NVWA

  Minister Schouten informeert de Tweede Kamer over de instelling van een externe integriteitscommissie voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De doelstelling hiervan is het waarborgen van een onafhankelijk meldpunt waar een medewerker terecht kan met signalen over integriteit.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over reactie vleessector op coronabesmettingen

  Staatssecretaris Van Ark beantwoordt vragen over de berichten ‘Vleessector vindt kritiek op hygiëne in coronatijden niet terecht’ en ‘Schouder aan schouder aan de lopende band: slachterijen willen coronatests’.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over specifiek horecabedrijf - Bijlagen deel 2 bij Woo-verzoek specifiek horecabedrijf

  Besluit op een verzoek om informatie over een specifiek horecabedrijf. Het verzoek ziet op rapporten over (bevindingen van) controles die bij dit bedrijf uitgevoerd zijn met inbegrip van de correspondentie die naar aanleiding hiervan plaatsgevonden heeft. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlagen bij Wob-verzoek over overheidscampagnes promotie kip, melk en eieren (pagina 2 van 5)

  Bijlagen 19 tot en met 51 bij het besluit op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) over alle overheidsdocumenten met betrekking tot de overheidscampagnes ter promotie van kip, melk en eieren. De bijlagen zijn vanwege de grootte opgesplitst in 3 documenten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-verzoek over MDMA-resten in maisplanten

  De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft op 11 juni 2018 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Het verzoek betreft openbaarmaking van  informatie over MDMA-resten die in 2015 in maisplanten waren aangetroffen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-/Woo-verzoek over verwerkte dierlijke eiwitten

  Besluit op een verzoek om informatie over verwerkte dierlijke eiwitten. Het verzoek is op 19 april 2021 gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Deze wet is sinds 1 mei 2022 vervangen door de Wet open overheid (Woo). Op basis van deze wet is op 17 januari 2023 dit besluit genomen. Besluit op Wob-/Woo-verzoek over verwerkte dierlijke eiwitten (PDF | 49 pagina's | 8,2 MB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over voortgang verbeteren slachtsysteem

  Minister Schouten (LNV) beantwoordt vragen uit het schriftelijk overleg van 17 mei 2021 over de voortgang van het verbeteren van het slachtsysteem. De Tweede Kamerfracties van de VVD, D66, het CDA, de SP, GroenLinks, de PvdD, de ChristenUnie en de BBB hebben deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Actieplan - Groei van biologische productie en consumptie

  Het Nederlandse actieplan voor groei van biologische productie en consumptie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Risicos in de vleesketen

  Rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV) over de veiligheid van vlees.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Woo-verzoek over communicatie tussen ministerie LNV en Voedingscentrum - Openbaargemaakte documenten deel 1

  Besluit op een verzoek om informatie over communicatie tussen het ministerie van LNV en het Voedingscentrum over verschillende aan voeding en gezondheid gerelateerde onderwerpen. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op