Zoekresultaten  1-10 van de 35 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Bodemverwijder
Thema: Ziekten en behandelingenverwijder
Organisatie: Ministerie van Algemene Zakenverwijder
 • Letterlijke tekst persconferentie minister-president Rutte en minister De Jonge (14 september 2021)

  Minister-president Rutte en minister De Jonge leggen uit hoe Nederland vanaf 25 september weer verder open gaat. Zo wordt onder meer de verplichte 1,5 meter maatregel losgelaten.

 • Gebruikservaring CoronaMelder

  Onderzoek naar de ervaringen van gebruikers (testers) van de app CoronaMelder. De app wordt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) ontwikkeld om de gemeentelijke gezondheidsdiensten te helpen bij het in kaart brengen van de besmettingen met het coronavirus.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bescherming Nationale Grondwater Reserves

  Rapport over hoe Nationale Grondwater Reserves (NGR’s) beschermd kunnen worden. NGR’s zijn gebieden met diep gelegen, zeer oude en schone grondwatervoorraden, die eeuwenlang goed bewaard zijn gebleven. Deze voorraden zijn waardevol als natuurlijk kapitaal en kunnen worden ingezet voor de drinkwatervoorziening als ontwikkelingen in de verre toekomst daartoe aanleiding geven.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Investeren in herstel en groei van het mkb

  Rapport over herstel en groei van het midden- en kleinbedrijf (mkb). Het rapport gaat in op de gevolgen van en mogelijke oplossingen na de economische crisis als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Letterlijke tekst persconferentie minister-president Rutte en minister De Jonge (13-10-2020)

  Minister-president Rutte en minister De Jonge geven een toelichting en beantwoorden vragen over de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Bekijk de hele persconferentie via YouTube.

 • Letterlijke tekst persconferentie minister-president Rutte en minister De Jonge na afloop van crisisberaad kabinet (7-4-2020)

  Minister-president Rutte en minister De Jonge geven een toelichting na afloop van het crisisberaad van het kabinet. Minister-president Rutte zei trots te zijn op Nederland na het goed verlopen weekend: mensen bleven thuis en gingen niet massaal op pad. Hij benadrukte het belang om dat ook met de paasdagen vol te houden. Minister De Jonge ging onder meer in op het testbeleid en de mogelijkheid om met behulp van apps de ontwikkeling van het virus te volgen. Bekijk de hele persconferentie via YouTube.

 • Letterlijke tekst persconferentie minister-president Rutte en minister De Jonge (6-8-2020)

  Minister-president Rutte en minister De Jonge geven een toelichting en beantwoorden vragen over het  toegenomen aantal coronabesmettingen. 

 • Gebruikservaring CoronaMelder (testregio Twente)

  Onderzoek naar de ervaringen van gebruikers van de app CoronaMelder in de testregio Twente. De app wordt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) ontwikkeld om de gemeentelijke gezondheidsdiensten te helpen bij het in kaart brengen van de besmettingen met het coronavirus.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief rapportage Landelijk Coördinatieteam Ventilatie op Scholen

  Minister Slob stuurt een brief aan de Tweede Kamer bij de eindrapportage 'Beeld van ventilatie op scholen in het funderend onderwijs in Nederland'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Letterlijke tekst persconferentie na ministerraad 8 mei 2020

  Letterlijke tekst van de persconferentie van minister-president Rutte na afloop van de ministerraad op 8 mei 2020. Bekijk de hele persconferentie via YouTube.