Zoekresultaten  1-10 van de 138 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Openbare orde en veiligheidverwijder
 • Kamerbrief over Pegasus- of vergelijkbare software

  Ministers Bruins Slot (BZK) en Yeşilgöz-Zegerius (JenV) beantwoorden vragen over spionage met gebruik van Pegasus- of vergelijkbare software. De vragen zijn van de Kamerleden Leijten en Van Dijk (beiden SP). 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over voorbereiding Tijdelijke wet onderzoeken AIVD en MIVD

  Minister Bruins Slot (BZK) stuurt haar antwoorden op vragen over de voorbereiding van de Tijdelijke wet onderzoeken AIVD en MIVD naar landen met een offensief cyberprogramma. De vragen zijn gesteld door het Tweede Kamerlid Leijten (SP).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over MIVD Jaarplan 2023

  Minister Ollongren (Defensie) informeert de Tweede Kamer over de hoofdlijnen van het MIVD Jaarplan 2023. Het gehele MIVD Jaarplan 2023 is een staatsgeheim gerubriceerd document en wordt met de Commissie voor de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten gedeeld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief stand van zaken verscherpt toezicht kabelinterceptie

  Minister Bruins Slot (BZK) en minister Ollongren (Defensie) informeren de Tweede Kamer over de stand van zaken van het verscherpt toezicht van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten op de uitvoering van kabelinterceptie door de AIVD en de MIVD. De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over vermeende spionage van journalist door AIVD

  Minister Bruins Slot (BZK) stuurt haar antwoorden op 2 sets van schriftelijke vragen over de vermeende langdurige spionage van een journalist door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). De vragen zijn gesteld door de Tweede Kamerleden Leijten (SP; set 1) en Simons (Bij1; set 2). 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief Jaarplan AIVD 2023

  Minister Bruins Slot (BZK) informeert de Tweede Kamer over de hoofdlijnen van het jaarplan van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) 2023.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Kamervragen en brief CTIVD over verscherpt toezicht inzake kabelinterceptie

  Minister Bruins Slot (BZK) en Minister Ollongren (Defensie) sturen de Tweede Kamer een brief van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen en Veiligheidsdiensten (CTIVD) met haar eerste tussentijdse bevindingen met betrekking tot het verscherpt toezicht op de uitvoering van kabelinterceptie door de AIVD en MIVD.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 35934-(R2158), nr. 17 - Wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap en de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017, alsmede intrekking van de Rijkswet van 10 februari 2017, houdende wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap in verband met het intrekken van het Nederlanderschap in het belang van de nationale veiligheid (Stb. 2017, 52)

  Wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap en de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017, alsmede intrekking van de Rijkswet van 10 februari 2017, houdende wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap in verband met het intrekken van het Nederlanderschap in het belang van de nationale veiligheid (Stb. 2017, 52); Verslag van een wetgevingsoverleg; Verslag van een wetgevingsoverleg, gehouden op 15 december 2021, over de wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap en de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017, alsmede intrekking van de Rijkswet van 10 februari 2017, houdende wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap in verband met het intrekken van het Nederlanderschap in het belang van de nationale veiligheid (Stb. 2017, 52) (35934-(R2158))

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 30977, nr. 164 - AIVD

  AIVD; Verslag van een commissiedebat; Verslag van een commissiedebat, gehouden op 29 juni 2022, over IVD-aangelegenheden

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 29924, nr. 213 - Toezichtsverslagen AIVD en MIVD

  Toezichtsverslagen AIVD en MIVD; Verslag van een commissiedebat; Verslag van een commissiedebat, gehouden op 9 juni 2021, over IVD

  Bekijk document gepubliceerd op