Zoekresultaten  1-10 van de 28 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Defensieverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Antwoorden op Kamervragen over Nederlandse veiligheidsinzet Sahel en West-Afrikaanse kuststaten

  Ministers Hoekstra (BZ), Ollongren (Defensie) en Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geven antwoord op vragen over de Nederlandse veiligheidsinzet in de Sahel en West-Afrikaanse kuststaten na 2022. De vaste commissie voor Buitenlandse Zaken heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over de politieke ontwikkelingen in de Sahelregio

  Minister Hoekstra (BZ), minister Ollongren (Defensie) en minister Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) informeren de Tweede Kamer over de laatste stand van zaken met betrekking tot de ontwikkelingen in Mali en de impact van de situatie op de Nederlandse inzet op het gebied van diplomatie, veiligheid en ontwikkelingssamenwerking. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit op Wob-verzoek over aanschaf nieuwe onderzeeboten - Bijlagen bij Wob-besluit over aanschaf nieuwe onderzeeboten

  Besluit op een verzoek om informatie over de aanschaf van nieuwe onderzeeboten. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de brieven over de Patriots

  Antwoorden van minister Timmermans (BZ) en minister Hennis-Plasschaert (Def) op vragen van de vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken over de brieven over de Patriots.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Europese Vredesfaciliteit (EPF)

  Minister Blok en minister Bijleveld-Schouten informeren de Tweede Kamer over het politiek akkoord over de Europese Vredesfaciliteit (EPF).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over Nederlandse bijdrage aan MINUSMA in 2019 en veiligheidsinzet Sahel 2019 tot en met 2021

  Minister Blok (BZ), minister Bijleveld (Def), minister Grapperhaus (JenV) en minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) informeren de Tweede Kamer over de Nederlandse bijdrage aan MINUSMA in 2019 en veiligheidsinzet in de Sahel 2019 tot en met 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief United Nations Mission in South Sudan (UNMISS)

  Brief van minister Timmermans (BZ) en minister Hennis-Plasschaert (Def) aan de Tweede Kamer over het artikel in Vrij Nederland over de United Nations Mission in South Sudan (UNMISS).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over verlenging Nederlandse bijdrage aan UNMISS

  Minister Koenders (BZ), minister Hennis-Plasschaert (Def), minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en minister Van der Steur (VenJ) informeren de Tweede Kamer over het kabinetsbesluit om een nieuwe Nederlandse bijdrage aan de VN-missie in Zuid-Sudan (UNMISS) te leveren tot 28 februari 2017. Dit is onder voorbehoud van verlenging van het VN-mandaat, dat loopt tot eind juli 2016.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met kabinetsreactie op AIV-adviesrapport 'Kernwapens in een nieuwe geopolitieke werkelijkheid'

  Minister Blok en minister Bijleveld sturen een kabinetsreactie op AIV-adviesrapport 'Kernwapens in een nieuwe geopolitieke werkelijkheid' naar de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief Nederlandse bijdrage aan de anti ISIS coalitie en de brede veiligheidsinzet in Irak in 2019

  Minister Blok (BZ), minister Bijleveld (Def), minister Grapperhaus (JenV) en minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) informeren de Tweede Kamer over de Nederlandse bijdrage aan de anti ISIS coalitie en de brede veiligheidsinzet in Irak in 2019.

  Bekijk document gepubliceerd op