Zoekresultaten  1-10 van de 138 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Natuur- en landschapsbeheerverwijder
Organisatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaatverwijder
 • Vis netjes? Evaluatie Gedragscode Sportvisserij

  Eindrapport van een onderzoek naar de vraag of de Gedragscode voldoende waarborg vormt voor het welzijn van gevangen vis. Kern van de evaluatie is een telefonische enquête in 2009 onder sportvissers.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Advies deskundigenberaad zoönosen over Chlamydia abortus

  Advies van het deskundigenberaad zoönosen (DB-Z) over aard en omvang van het risico van Chlamydia abortus (C. abortus) voor de mens en of er vervolgonderzoek nodig is. Chlamydia abortus komt met name onder melkschapen en melkgeiten voor.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Advies over gezondheidsrisicos van kinder- en zorgboerderijen

  Rapport door het Bureau Risicobeoordeling en Onderzoeksprogrammering (BuRO) over de gezondheidsrisicos van kinder- en zorgboerderijen. BuRO ziet veel bezoekers als risicogroep en doet aanbevelingen om infectierisico terug te dringen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Q-koorts afbouw bestrijdingsmaatregelen

  Kamerbrief over de afbouw en aanpassing van de maatregelen tegen Q-koorts. Andere onderwerpen zijn oa waardevermindering door het levenslange fokverbod, de humane epidemie, vaccinatie en milieuvergunningen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met verslag so over informele bijeenkomst van klimaat- en milieuministers 18 en 19 april 2023

  Staatsecretaris Heijnen (IenW) stuurt de Tweede Kamer een brief met het verslag van het schriftelijk overleg (so) naar aanleiding van de informele bijeenkomst van klimaatministers en milieuministers. De bijeenkosmt vindt plaats op 18 en 19 april 2023 in Stockholm, Zweden.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Signaal 2020: Betere keurmerken noodzakelijk om duurzame keuzes te vergemakkelijken

  Rapport van het ACM (Autoriteit Consument en Markt) over het vergemakkelijken van duurzame keuzes door middel van betere keurmerken.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslissing op bezwaar Wob-besluit verlening Toekomstfondskrediet Onderzoeksfaciliteiten

  Beslissing op het bezwaar tegen het besluit op een verzoek om informatie over de verlening van een Toekomstfondskrediet Onderzoeksfaciliteiten aan Erasmus Medisch Centrum om de voorzieningen voor proefdieren en dierproeven te concentreren en te verbeteren. Het gaat om een verzoek op basis van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Rapport financing offshore wind

  Facilitating the development of offshore wind farms is one of the pillars of the Dutch climate policy. Rapport financing offshore wind (PDF | 28 pagina's | 4,6 MB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op vragen ter voorbereiding van de ao dierhouderij

  Dit zijn antwoorden op de vragen uit de Tweede Kamer over dierhouderij, ter voorbereiding van het ao Dierhouderij van 2 februari 2011.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Rapport verbeteringen bij het Programma Dier

  Voortgangsrapport over het toezicht van de VWA op het vervoer en de slacht van dieren. Het toezicht is verbeterd en er komt een versoepeling van de planning van werkzaamheden van de VWA.

  Bekijk document gepubliceerd op