Zoekresultaten  1-4 van de 4 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Rail- en wegverkeerverwijder
Organisatie: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatiesverwijder
 • Kamerbrief over Bestuurlijke Overleggen MIRT 20 en 21 november 2019

  Minister Van Veldhoven en minister Van Nieuwenhuizen informeren de Tweede Kamer over de uitkomsten Uitkomsten van de bestuurlijke overleggen van het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT) op 20 en 21 november 2019. Zij gaan daarbij in op de voortgang van het MIRT en enkele moties en toezeggingen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over wachttijden voor identiteitsbewijzen

  Staatssecretaris Van Huffelen (BZK - Digitalisering en Koninkrijksrelaties) geeft antwoord op vragen over het bericht 'Wachttijd voor identiteitsbewijzen loopt op tot maanden'. De Tweede Kamerleden Van Dijk en Van Der Molen (beiden CDA) hebben deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over dienstauto’s

  Minister Bruins Slot (BZK) geeft antwoord op vragen over dienstauto’s, in aanvulling op eerdere vragen over hetzelfde onderwerp. Het Tweede Kamerlid Van Raan (PvdD) heeft de vragen gesteld. Antwoorden op Kamervragen over dienstauto’s (PDF | 7 pagina's | 298 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over uitkomsten Bestuurlijke Overleggen MIRT 21 en 22 november 2018

  Minister Ollongren (BZK), minister Van Nieuwenhuizen en staatssecretaris Van Veldhoven (beiden IenW) informeren de Tweede Kamer over de uitkomsten van de Bestuurlijke Overleggen MIRT van 21 en 22 november 2018.

  Bekijk document gepubliceerd op