Zoekresultaten  1-10 van de 1.941 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Rail- en wegverkeerverwijder
Thema: Internationale betrekkingenverwijder
 • Kamerbrief over CARbonTAX

  Staatssecretaris Van Veldhoven reageert op een bericht op rtlnieuws.nl over het Carbontax-model. Zij gaat in op het belang van fiscale stimulering van emissievrij rijden. Daarna behandelt zij enkele onderdelen van het Carbontax-model, zoals de geschiktheid voor het maken van doorrekeningen, transparantie van het model en de aanbestedingstrajecten. Tot slot gaa zij in op 'Van het kwartje van Kok naar het tientje van Rutte'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording 37 vragen over CARbonTax-model

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt Kamervragen over het Revnext-model voor de stimulering van elektrische auto's, de merkwaardige aanbesteding, de uitkomsten van dit model en het feit dat TNO de staatssecretaris weerspreekt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Handreiking: Het nieuwe werken. Hoe blijf je er gezond bij?

  In deze handreiking voor werkgevers komen vragen aan de orde als Wat vraagt het nieuwe werken van u als werkgever? en Hoe zit het met Arbo?. De handreiking is een initiatief van de Taskforce Mobiliteitsmanagement en het Kenniscentrum Werk&Vervoer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Toespraak staatssecretaris Van Veldhoven bij de TDI series Boosting transport decarbonisation investment

  Toespraak van staatssecretaris Van Veldhoven bij de TDI series Boosting transport decarbonisation investment op 7 juni 2021. De tekst is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Besluit van 7 juli 2022, houdende verlenging van de samenwerkingsregeling waarborging plannen van aanpak landstaken Curaçao en Sint Maarten

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Fiscaal beleid personenauto's

  Het document bevat een toelichting op het Carbontaxmodel en de toepassing ervan voor het Klimaatakkoord.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzicht openbaar te maken stukken

  De bijlage bevat een overzicht van openbaar te maken stukken die horen bij de Kamerbrief van 16 april 2019  met vragen over het CARbonTax-model.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Impactanalyse outline nationaal toelatingskader Lichte Elektrische Voertuigen

  Om de verkeersveiligheid te waarborgen en vanwege de sterke opkomst en het toenemende gebruik van Lichte Elektrische Voertuigen (LEVs), is een herziening van de wijze waarop deze voertuigen zijn toegelaten op de weg gewenst. Daarbij is specifiek gekeken naar de maximale afmetingen (LxBxH), de toegestane maximummassa en het maximaal aantal personen (bestuurder plus passagiers).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over publieke diensten in handelsakkoorden

  Minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) informeert de Tweede Kamer over waarborgen voor publieke diensten in handelsakkoorden in het algemeen, en in Transatlantic Trade & Investment Partnership (TTIP) in het bijzonder.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over 2e collectieve actie IEA strategische olievoorraad

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over de tweede collectieve actie van de leden van het Internationaal Energie Agentschap (IEA). Hij gaat in op de situatie in de wereldwijde oliemarkt (met name de Europese markt voor diesel) en op de acties die moeten borgen dat brandstofleveranties gewaarborgd blijven.

  Bekijk document gepubliceerd op