Zoekresultaten  1-10 van de 2.699 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Rail- en wegverkeerverwijder
Thema: Zorg en gezondheidverwijder
 • Kamerbrief tijdelijk beleidskader waarborgen acute zorg in COVID-19-pandemie

  Minister Van Ark deelt het tijdelijk beleidskader voor het waarborgen van acute zorg in de COVID-19-pandemie. Kamerbrief tijdelijk beleidskader waarborgen acute zorg in COVID-19-pandemie (PDF | 7 pagina's | 404 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief waarborgen voor continuïteit van zorg

  De minister en de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) informeren de Tweede Kamer over de manier waarop zij hun plannen voor het waarborgen van de continuïteit van zorg willen uitvoeren.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanvullende maatregelen waarborgen acute en kritiek planbare zorg

  Brief van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) waarin wordt gemeld dat extra maatregelen nodig zijn om acute en kritiek planbare zorg aan te kunnen blijven leveren. Dit is nodig omdat het aantal besmettingen met het coronavirus blijft toenemen. En daardoor de druk op de zorg oploopt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief aanvullende afspraken waarborgen IC-afhankelijke kritiek planbare zorg

  Minister De Jonge (VWS) informeert de Tweede Kamer over de aanvulling op het 'Tijdelijk beleidskader voor het waarborgen acute zorg in de COVID-19 pandemie' voor de IC-afhankelijke kritiek planbare zorg.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over CARbonTAX

  Staatssecretaris Van Veldhoven reageert op een bericht op rtlnieuws.nl over het Carbontax-model. Zij gaat in op het belang van fiscale stimulering van emissievrij rijden. Daarna behandelt zij enkele onderdelen van het Carbontax-model, zoals de geschiktheid voor het maken van doorrekeningen, transparantie van het model en de aanbestedingstrajecten. Tot slot gaa zij in op 'Van het kwartje van Kok naar het tientje van Rutte'.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota bij Kamerbrief aanvullende afspraken waarborgen IC-afhankelijke kritiek planbare zorg

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over het bericht dat de privacy van patiënten slecht gewaarborgd is

  Antwoorden van minister Schippers (VWS) op vragen van het Kamerlid Van Gerven (SP) over het bericht dat de privacy van patiënten slecht gewaarborgd is.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over aanbieding petitie Burgerinitiatief Gezond Oost-Gelderland over waarborgen continuïteit en kwaliteit van ziekenzorg in de regio

  Minister Van Rijn informeert de Tweede Kamer over aanbieding petitie Burgerinitiatief Gezond Oost-Gelderland overhet waarborgen van continuïteit en kwaliteit van ziekenzorg in de regio. Kamerbrief over aanbieding petitie Burgerinitiatief Gezond Oost-Gelderland over waarborgen continuïteit en kwaliteit van ziekenzorg in de regio (PDF | 1 pagina | 87 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording 37 vragen over CARbonTax-model

  Staatssecretaris Van Veldhoven beantwoordt Kamervragen over het Revnext-model voor de stimulering van elektrische auto's, de merkwaardige aanbesteding, de uitkomsten van dit model en het feit dat TNO de staatssecretaris weerspreekt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Handreiking: Het nieuwe werken. Hoe blijf je er gezond bij?

  In deze handreiking voor werkgevers komen vragen aan de orde als Wat vraagt het nieuwe werken van u als werkgever? en Hoe zit het met Arbo?. De handreiking is een initiatief van de Taskforce Mobiliteitsmanagement en het Kenniscentrum Werk&Vervoer.

  Bekijk document gepubliceerd op