Zoekresultaten  1-5 van de 5 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Circulaireverwijder
Thema: Gezin en kinderenverwijder
Thema: Ouderenverwijder
 • Sociale Verzekeringen per 1 januari 2012

  Uitkeringen als de AOW, ANW, WW, WIA, WAO en Wajong gaan vanaf 1 januari 2012 omhoog. De verhogingen worden doorgevoerd omdat de uitkeringen zijn gekoppeld aan het wettelijk minimumloon.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Vragen en antwoorden over het pensioenakkoord

  Aanvullende informatie waarin extra uitleg wordt gegeven over het tussen vakbonden en werkgeversorganisaties afgesloten pensioenakkoord. (versie 19-09-2011)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Facts & Figures uitwerking Pensioenakkoord

  Feiten en cijfers als achtergrond informatie bij het pensioenakkoord. In de oorspronkelijke facts and figures over het pensioenakkoord bleek bij figuur 8 een verkeerd jaartal te staan. Dit is in bijgaande versie op 24 juni 2011 gewijzigd.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijstandsuitkeringen, IOAW en IOAZ per 1 januari 2012

  De bijstandsuitkeringen gaan per 1 januari 2012 omhoog als gevolg van de stijging van het minimumloon. Ook de uitkeringen voor oudere werkloze werknemers (IOAW) en oudere voormalige zelfstandigen (IOAZ) stijgen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Factsheet nieuwe regels voor toezicht en handhaving kinderopvang 2012

  Voor het verbeterde toezicht en de handhaving in de kinderpvang is een aantal regels veranderd, die gevolgen hebben voor u als ondernemer van een kinderopvangvoorziening of peuterspeelzaal. In deze uitgave een overzicht.

  Bekijk document gepubliceerd op