Zoekresultaten  1-10 van de 501 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Circulaireverwijder
Thema: Gezin en kinderenverwijder
Thema: Migratie en integratieverwijder
Thema: Inrichting van de overheidverwijder
 • Handelswijze gemeenten opvang Oekraïners die nooit aan voorwaarden RTB hebben voldaan

  De werkinstructie omschrijft eerst de groepen die niet onder de Richtlijn Tijdelijke Bescherming (RTB) vallen en informeert gemeenten over de rechten van deze personen. Daarna volgt een werkinstructie voor gemeenten om de opvang te beëindigen voor personen zonder recht daartoe.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Correcte registratie op een briefadres in de GBA

  Circulaire van minister Spies (BZK) aan gemeenten over het registreren van briefadressen bij de GBA (Gemeentelijke basisregistratie persoonsgegevens).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Circulaire Wet op de adeldom

  Circulaire gericht aan alle afnemers van de Basisregistratie personen (BRP) over de vermelding van adeldom op officiële documenten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Adresonderzoek door het college van burgemeester en wethouders

  Circulaire van minister Spies (BZK) over het adresonderzoek door het college van burgemeester en wethouders inzake de Gemeentelijke basisregistratie persoonsgegevens (GBA).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Wanneer terugmelden van afwijkende gegevens aan de GBA (gerede twijfel)

  Circulaire van minister Spies (BZK) aan gemeenten over het terugmelden van afwijkende gegevens aan de GBA (Gemeentelijke basisregistratie persoonsgegevens).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Circulaire voor gemeenten over gecombineerde verkiezingen Provinciale Staten en waterschappen 2023

  Circulaire van de minister van BZK voor de colleges van burgemeester en wethouders in gemeenten, met informatie over de gecombineerde verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen in maart 2023. Circulaire voor gemeenten over gecombineerde verkiezingen Provinciale Staten en waterschappen 2023 (PDF | 24 pagina's | 313 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Circulaire over gecombineerde verkiezingen eilandsraad en kiescollege 2023

  Circulaire bestemd voor de bestuurscolleges van de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba over de gecombineerde eilandsraad- en kiescollegeverkiezingen in maart 2023. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij circulaire voor gemeenten over gecombineerde verkiezingen Provinciale Staten en waterschappen 2023

  Brief van de minister van BZK bij de circulaire voor de colleges van burgemeester en wethouders in gemeenten, met informatie over de gecombineerde verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen in maart 2023. Aanbiedingsbrief bij circulaire voor gemeenten over gecombineerde verkiezingen Provinciale Staten en waterschappen 2023 (PDF | 3 pagina's | 108 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Circulaire voor waterschappen over gecombineerde verkiezingen Provinciale Staten en waterschappen 2023

  Circulaire van de minister van BZK voor de besturen van de waterschappen met informatie en instructies over de taken van het centraal stembureau tijdens de gecombineerde verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen in maart 2023.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Factsheet nieuwe regels voor toezicht en handhaving kinderopvang 2012

  Voor het verbeterde toezicht en de handhaving in de kinderpvang is een aantal regels veranderd, die gevolgen hebben voor u als ondernemer van een kinderopvangvoorziening of peuterspeelzaal. In deze uitgave een overzicht.

  Bekijk document gepubliceerd op