Zoekresultaten  1-10 van de 4.623 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Gezin en kinderenverwijder
Thema: Onderwijs en wetenschapverwijder
 • Besluit van 24 november 2022, houdende wijziging van het Besluit percentages drempel- en toetsingsinkomen zorgtoeslag in verband met gewijzigde percentages met ingang van het berekeningsjaar 2023

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief antwoorden vragen ondersteuning voor de Nederlandse deelnemers aan het Europese Universiteiten Initiatief

  Minister Dijkgraaf (OCW) stuurt de Tweede Kamer de antwoorden op vragen over de ondersteuning voor de Nederlandse deelnemers aan het Europese Universiteiten Initiatief. De vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) had de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden vragen over ondersteuning voor de Nederlandse deelnemers aan het Europese Universiteiten Initiatief

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op vragen over de ondersteuning voor de Nederlandse deelnemers aan het Europese Universiteiten Initiatief. De vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) had de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoord op schriftelijke vragen over studeren op kosten van een brievenbusfirma

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van berichtgeving dat Nederlandse universiteiten niet controleren op verdachte geldstromen van buitenlandse studenten. De Tweede Kamerleden Van der Molen, Knops en Inge van Dijk (allen CDA) hadden de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over onderwijs en zorg

  Minister Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) geeft antwoorden op Kamervragen over zorg voor kinderen met een ondersteuningsbehoefte in het onderwijs. Het Tweede Kamerlid Westerveld (GroenLinks) had de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij antwoorden vragen factsheet sociale veiligheid hoger onderwijs

  Minister Dijkgraaf (OCW) stuurt de Tweede Kamer de antwoorden op vragen over de Kamerbrief bij de factsheet sociale veiligheid in het hoger onderwijs van de Inspectie van het Onderwijs (IvhO). De vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) had de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota bij antwoorden Kamervragen onderwijs en zorg

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden vragen factsheet sociale veiligheid hoger onderwijs

  Minister Dijkgraaf (OCW) geeft antwoorden op vragen over de Kamerbrief bij de factsheet sociale veiligheid in het hoger onderwijs van de Inspectie van het Onderwijs (IvhO). De vaste Tweede Kamercommissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) had de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kaderbrief SLOA internationalisering 2023-2024

  Minister Dijkgraaf (OCW) stuurt de Tweede Kamer de Kaderbrief SLOA internationalisering over de Subsidiëring Landelijke Onderwijsondersteunende Activiteiten internationalisering 2023-2024. De brief gaat over de invulling van de wettelijke taken van de Stichting Nufficop het terrein van internationalisering van het onderwijs en mobiliteit. Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Besluit Woo-verzoek over Kabinetsreactie op rapport Ongekend onrecht

  Besluit op een verzoek om informatie over de inventarisatie van conceptversies van de Kamerbrief met daarin de Kabinetsreactie op het rapport 'Ongekend onrecht'. Het verzoek is gedaan op basis van de Wet open overheid (Woo).

  Bekijk document gepubliceerd op