Zoekresultaten  1-10 van de 4.594 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Gezin en kinderenverwijder
Thema: Informatievoorziening en ICTverwijder
 • Nieuw vandaag

  Kamerbrief over aanvullende publicatie Woo-verzoek directeurenoverleg desinformatie

  Minister Bruins Slot (BZK) informeert de Tweede Kamer over de publicatie van het Woo-verzoek over het directeurenoverleg desinformatie. Bij de publicatie ontbraken 2 documenten. De betreffende documenten zijn aanvullend gepubliceerd

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Kamerbrief Eerste Kamer voortgang hersteloperatie toeslagen

  Staatssecretaris De Vries (Toeslagen en Douane) informeert de Eerste Kamer over de stand van zaken van de hersteloperatie toeslagen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Antwoorden op Kamervragen over wachtlijsten bij agrarische kinderopvang vanwege starre regelgeving

  Minister Van Gennip (SZW) geeft antwoord op vragen over de wachtlijsten bij agrarische kinderopvang vanwege starre regelgeving. De Tweede Kamerleden Palland en Boswijk (beiden CDA) hebben de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Aanbiedingsbrief bij antwoorden op Kamervragen over wachtlijsten bij agrarische kinderopvang door starre regelgeving

  Minister Van Gennip (SZW) biedt de Tweede Kamer de antwoorden aan op vragen over de wachtlijsten bij agrarische kinderopvang vanwege starre regelgeving. De Tweede Kamerleden Palland en Boswijk (beiden CDA) hebben de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Het bericht ‘Gratis games zetten kinderen onder druk om aankopen te doen’

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief bij aanbieding GDI-Programmeringsplan 2023

  Staatssecretaris Van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering) biedt de Tweede Kamer het GDI-Programmeringsplan 2023 aan. Met het programmeringsplan wordt richting gegeven aan de ontwikkeling van de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI) voor 2023. De GDI is de verzameling van voorzieningen, standaarden en afspraken(stelsels) die door alle publieke dienstverleners worden gebruikt voor hun digitale dienstverlening aan burgers en ondernemers.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • GDI-Programmeringsplan 2023

  Programmeringsplan dat richting geeft aan de ontwikkeling van de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI) voor 2023. De GDI is de verzameling van voorzieningen, standaarden en afspraken(stelsels) die door alle publieke dienstverleners worden gebruikt voor hun digitale dienstverlening aan burgers en ondernemers.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over 'speciale portal' bij techbedrijven

  Minister Bruins Slot (BZK) beantwoordt vragen over een  ‘speciale portal’ bij techbedrijven. Het Tweede Kamerlid Van Houwelingen (FvD) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Afschriften meldingen BZK vanuit status 'trusted flagger'

  Afschriften van van door het ministerie van BZK gedane meldingen bij de bedrijven Meta en Twitter vanuit de zogenoemde 'trusted flagger'-status. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over 'escalatiekanalen' en het 'desinformatieteam BZK'

  Minister Bruins Slot (BZK) biedt haar antwoorden aan op vragen over de 'escalatiekanalen' en het 'desinformatieteam BZK' naar aanleiding van een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). De vragen zijn gesteld door het Tweede Kamerlid Van Houwelingen (FvD). De minister stuurt daarnaast afschriften mee van door het ministerie van BZK gedane meldingen bij de bedrijven Meta en Twitter vanuit de zogenoemde 'trusted flagger'-status. 

  Bekijk document gepubliceerd op