Zoekresultaten  1-10 van de 2.489 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Rapportverwijder
Thema: Natuur en milieuverwijder
Thema: Rechtspraakverwijder
 • Handhavingsrapportage Rotterdam The Hague Airport 2022

  Rapport van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Het rapport bevat een verslag over de naleving van de milieuregels en de geluidsnormen door de exploitant en de gebruikers van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) in 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzicht publicaties ILT oktober tot en met december 2022

  Het document bevat een overzicht van publicaties van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) van oktober 2022 tot en met december 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Handhavingsrapportage Maastricht Aachen Airport Gebruiksjaar 2022

  Rapport van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Het rapport bevat een verslag over de naleving van de milieuregels en de geluidsnormen door de exploitant en de gebruikers van Maastricht Aachen Airport (MAA) in 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Rapport van bevindingen Feitenonderzoek eMates Definitief

  Rapport van de Auditdienst Rijk (ADR). Het rapport onderzoekt het gebruik en de beheersing van de digitale berichtenservice eMates in penitentiarie inrichtingen (PI's).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 9th round of mutual evaluations on mutual recognition legal instruments in the field of deprivation or restriction of liberty The Netherlands

  Het rapport evalueert  de toepassing van 4 Europese kaderbesluiten in Nederland over wederzijdse erkenning van straffen en maatregelen binnen de Europese Unie (EU). Het rapport beschrijft de Nederlandse implementatiewetten, de inrichting van de procedures, de bevoegdheden van de betrokken autoriteiten en de rechten van de verdediging.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • GALA -Gezond en Actief Leven Akkoord

  Gemeenten en GGD’en, zorgverzekeraars en VWS zeten gezamenlijk in op een gezond en actief leven met een stevige sociale basis.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Onbenut potentieel

  Rapport van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatie Centrum (WODC). Het rapport gaat over kwalitatief onderzoek naar werkzame factoren in de opzet en uitvoering van de maatregel plaatsing in een Inrichting voor Stelselmatige Daders (ISD).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Vergrijzing in detentie

  Rapport van de Raad voor de Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ). De RSJ doet aanbevelingen om het beleid voor ouderen in detentie te verbeteren.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nota naar aanleiding van verslag verdrag Verenigde Arabische Emiraten uitlevering

  Goedkeuring van het verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Verenigde Arabische Emiraten over uitlevering.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nota naar aanleiding van verslag verdrag Verenigde Arabische Emiraten wederzijdse rechtshulp

  Goedkeuring van het verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Verenigde Arabische Emiraten over wederzijdse rechtshulp.

  Bekijk document gepubliceerd op