Zoekresultaten  1-10 van de 2.415 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Rapportverwijder
Thema: Natuur en milieuverwijder
Thema: Natuur- en landschapsbeheerverwijder
 • Handhavingsrapportage Rotterdam The Hague Airport 2022

  Rapport van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Het rapport bevat een verslag over de naleving van de milieuregels en de geluidsnormen door de exploitant en de gebruikers van Rotterdam The Hague Airport (RTHA) in 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzicht publicaties ILT oktober tot en met december 2022

  Het document bevat een overzicht van publicaties van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) van oktober 2022 tot en met december 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Handhavingsrapportage Maastricht Aachen Airport Gebruiksjaar 2022

  Rapport van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Het rapport bevat een verslag over de naleving van de milieuregels en de geluidsnormen door de exploitant en de gebruikers van Maastricht Aachen Airport (MAA) in 2022.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Assessment of updated final EIA for Ocean Cleanup System S002 Eindrapport

  Het rapport onderzoekt of The Ocean Cleanup de benodigde voorzorgsmaatregelen neemt om schade aan het zeemilieu die ontstaat door de inzet van hun plastic opruimsysteem op de Grote Oceaan te voorkomen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Response of The Ocean Cleanup to the Final Assessment of the Updated Final EIA for Ocean Cleanup System 002 prepared by Bureau Waardenburg

  Het Engelstalige rapport bevat de reactie van Ocean CLeanup op het onderzoeksrapport naar maatregelen tegen negatieve effecten van het plastic opruimsysteem van The Ocean Cleanup op het zeeleven.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • GALA -Gezond en Actief Leven Akkoord

  Gemeenten en GGD’en, zorgverzekeraars en VWS zeten gezamenlijk in op een gezond en actief leven met een stevige sociale basis.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kerncijfers dierproeven - Zo Doende 2021

  Kencijfers van het voorlopig jaaroverzicht dierproeven en proefdieren Zo doende 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Voortgangsrapportage 2022 programma Transitie Proefdiervrije Innovatie

  De jaarlijkse voortgangsrapportage 2022 van het TPI programma met plan van aanpak om de transitie naar proefdiervrije innovaties te versnellen. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Verslag deskundigengroep Dierziekten risicobeoordeling HPAI

  Bijeenkomst van de deskundigengroep Dierziekten risicobeoordeling HPAI op 12 januari 2023. De deskundigengroep maakt een risico-inschatting van de huidige situatie en een inschatting van het risico op vogelgriep bij het beterleven keurmerk ster 1 stalsysteem voor vleeskuikens.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kaart Nijkerk 10 km inclusief corridors

  Deze kaart toont het vervoersbeperkingsgebied 10 km inclusief corridors in verband met een besmetting vogelgriep op een locatie in Nijkerk. 

  Bekijk document gepubliceerd op