Zoekresultaten  1-10 van de 286 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Natuur en milieuverwijder
Thema: Gezondheidsrisico'sverwijder
Organisatie: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheidverwijder
 • Antwoord op Kamervraag over stand van zaken NOW oktober 2022

  Minister Van Gennip (SZW) geeft antwoord op een (nadere) vraag over de brief ‘Stand van zaken NOW oktober 2022’. NOW staat voor Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid. De Eerste Kamerleden van de CDA-fractie heeft de vraag gesteld. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over voortgang psychosociale arbeidsbelasting

  Minister Van Gennip (SZW) informeert de Tweede Kamer over de voortgang van het meerjarenprogramma Brede Maatschappelijke Samenwerking (BMS) burn-outklachten. Het doel is preventie van burn-outklachten op het gebied van het individu, werk en maatschappij. Kamerbrief over voortgang psychosociale arbeidsbelasting (PDF | 9 pagina's | 449 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beantwoording Kamervragen over de Kamerbrief stand van zaken NOW

  Minister Van Gennip (SZW) beantwoordt vragen over de Kamerbrief stand van zaken NOW van oktober 2022. De vragen zijn van de Kamerleden in de CDAfractie n de Fractie-Nanninga. Beantwoording Kamervragen over de Kamerbrief stand van zaken NOW (PDF | 3 pagina's | 122 kB)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over bericht Arbodiensten slaan alarm: burn-outgolf dreigt vanwege krappe arbeidsmarkt

  Minister Van Gennip (SZW) geeft antwoord op vragen over het artikel 'Arbodiensten slaan alarm: burn-outgolf dreigt vanwege krappe arbeidsmarkt'. De Tweede Kamerleden Kathmann (PvdA) en Maatoug (GroenLinks) hebben de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over NOW voor failliete bedrijven

  Minister Van Gennip (SZW) geeft antwoord op vragen over uitbetaling van NOW-steun aan failliete bedrijven. Het Eerste Kamerlid Van der Linden (Fractie-Nanninga) heeft deze vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief stand van zaken NOW oktober 2022

  Minister Van Gennip (SZW) deelt de stand van zaken van de Noodmaatregel ter Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) met de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over aanpak geldzorgen, armoede en schulden

  Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) informeert de Tweede Kamer over de stappen die het kabinet zet om mensen met geldzorgen, in armoede leven en/of  problematische schulden hebben te helpen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bijlage - Eindrapportage haalbaarheidsonderzoek Sociaal Maatschappelijke Menukaart

  Rapport over de Sociaal Maatschappelijke Menukaart (SMM). In dit rapport wordt onderzocht of er structurele en grootschalige oplossingen zijn voor het bieden van gezonde en lang houdbare producten.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over hoger beroep grensondernemers inzake Tozo-1

  Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) informeert de Tweede Kamer over2 rechtszaken in hoger beroep rondom het wel of niet toekennen van Tozo-levensonderhoud aan grensondernemers.  De minister voegt zich in deze rechtszaken.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanbiedingsbrief bij antwoorden op Kamervragen over het bericht 'Grote woorden winnen in politiek Maastricht van sympathie'

  Minister Schouten (Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen) stuurt de antwoorden op de vragen over het bericht ‘Grote woorden winnen in politiek Maastricht van sympathie’. de vragen zijn van de kamerleden Palland (CDA) en Koekkoek (Volt).

  Bekijk document gepubliceerd op