Zoekresultaten  1-10 van de 4.780 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Kamerstukverwijder
Thema: Natuur en milieuverwijder
Thema: Jeugdzorgverwijder
 • Kamerbrief over uitvoeringsplan af- en ombouw gesloten jeugdhulp en opbouw alternatieven

  Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) informeert de Tweede Kamer over het uitvoeringsplan af- en ombouw gesloten jeugdhulp en opbouw alternatieven.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamervragen over de Tijdelijke regeling groot onderhoud banenstelsel Schiphol 2023 en de natuurvergunning voor dit groot onderhoud

  Minister Van der Wal-Zeggelink (Natuur en stikstof) geeft antwoord op Kamervragen 2 tot en met 9 over Tijdelijke regeling groot onderhoud banenstelsel Schiphol 2023 en de natuurvergunning voor dit groot onderhoud. Kamervraag 1 is op 5 december beantwoord. De vragen zijn gesteld door de leden Van Raan en Vestering (beiden PvdD).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Overzicht acties groene en digitale banen

  Overzicht van acties op basis van het Actieplan groene en digitale banen. In dit plan staan maatregelen om de krapte op de arbeidsmarkt aan te pakken, in sectoren met banen die belangrijk zijn voor de klimaat- en digitale transitie.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met Actieplan groene en digitale banen

  De ministers Adriaansens (EZK), Jetten (Klimaat en Energie), Dijkgraaf (OCW), Wiersma (Primair en Voortgezet Onderwijs) en Schouten (Armoedebestrijding, Participatie en Pensioenen) bieden de Tweede Kamer het Actieplan groene en digitale banen aan. In dit plan staan maatregelen om de krapte op de arbeidsmarkt aan te pakken, in sectoren met banen die belangrijk zijn voor de klimaat- en digitale transitie. Zo zijn er bijvoorbeeld te weinig installateurs om zonnepanelen op daken te leggen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief reactie op advies 'Betekenis van exposoomonderzoek voor beleid'

  Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) deelt de kabinetsreactie op het Gezondheidsraadavies 'Betekenis van exposoomonderzoek voor beleid' met de Tweede Kamer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • 31015, nr. 270 - Kindermishandeling

  Kindermishandeling; Motie (gewijzigd/nader); Gewijzigde motie van het lid Helder c.s. over necrofilie als misdrijf opnemen in het Wetboek van Strafrecht (t.v.v. 31015-266)

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over het Nederlandse meisje Insiya

  Minister Hoekstra (BZ) geeft antwoord op vragen over het Nederlandse meisje Insiya, dat 6 jaar geleden is ontvoerd naar India. De Tweede Kamerleden Werner en Mulder (beiden CDA) hebben de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over het bericht in Trouw over het gebrek aan landelijk overzicht van de wachttijden in de jeugdzorg

  Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft antwoord op vragen over het bericht in Trouw over het gebrek aan landelijk overzicht van de wachttijden in de jeugdzorg. Het Tweede Kamerlid Raemakers (D66) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over raming GTS gasjaar 2023-2024

  Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over de raming van Gasunie Transportservices (GTS) voor het gasjaar 2023-2024 van gaswinning uit het Groningenveld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over uitvoeringsagenda Duurzaamheid

  Staatssecretaris Van der Maat (Defensie) informeert de Tweede Kamer over de wijze waarop Defensie met concrete acties haar bijdrage levert aan de opgaven die voor ons liggen op het gebied van klimaat, energie en circulariteit.

  Bekijk document gepubliceerd op