Zoekresultaten  1-10 van de 273 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Publicatieverwijder
Thema: Natuur en milieuverwijder
Thema: Energieverwijder
 • Update gasleveringszekerheid 30 - 27 januari 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 27 januari 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Update gasleveringszekerheid 29 - 20 januari 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 20 januari 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Update gasleveringszekerheid 28 - 13 januari 2023

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 13 januari 2023. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Update gasleveringszekerheid 25 - 23 december 2022

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 23 december 2022. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Update gasleveringszekerheid 24 - 16 december 2022

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 16 december 2022. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Bescherm- en Herstelplan Gas

  Het Bescherm- en Herstelplan Gas (BH-G) is te gebruiken als handvat tijdens een (dreiging van een) aanzienlijke verslechtering van de gaslevering.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Update gasleveringszekerheid 23 - 9 december 2022

  Het kabinet houdt de situatie op de gasmarkt nauwlettend in de gaten. U leest hier actuele cijfers over de zekerheid van de gaslevering. Dit is de update van 9 december 2022. Gedetailleerde gegevens over de Leveringszekerheid Gas zijn te vinden op de site van Gasunie Transport Services.

 • Preventie en gebruik van alcohol, tabak, cannabis en andere middelen in de Justitiële Jeugdinrichtingen

  Onderzoek naar de preventie en gebruik van alcohol, tabak, cannabis en andere middelen in Justitiële Jeugdinrichtingen (JJI’s).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Evaluatie en optimalisatie van het bevolkingsonderzoek darmkanker

  Het advies van de Gezondheidsraad over de evaluatie van het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. 

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Evaluatie en optimalisatie van het bevolkingsonderzoek darmkanker - Samenvatting

  Samenvatting van het advies van de Gezondheidsraad over de evaluatie van het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. 

  Bekijk document gepubliceerd op