Zoekresultaten  1-10 van de 12.155 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Natuur en milieuverwijder
Thema: Migratieverwijder
 • Nieuw vandaag

  Kamerbrief over preventieaanpak leefstijl met focus op overgewicht en voeding

  Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) stuurt de Tweede Kamer een brief over de preventieaanpak leefstijl met focus op overgewicht en voeding.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Kamerbrief over gasleveringszekerheid en gasopslagen

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) en staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeren de Tweede Kamer over de stand van zaken van de situatie met betrekking tot gasleveringszekerheid. Ook informeren zij de Kamer over de maatregelen die het kabinet voornemens is te nemen om de gasopslagen ook volgend jaar voldoende gevuld te hebben.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Beleidskeuzes uitgelegd brief overgewicht

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Kamerbrief over overslag Roodeschool

  Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over de voortgang in het proces van de verplaatsing van het overlaadsstation voor aardgascondensaat in Roodeschool.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Flitspeiling (12e) Doorstroom migratieketen - november 2022

  Het ministerie van Justitie en Veiligheid doet regelmatig onderzoek naar meningen in de samenleving over belangrijke thema’s op het terrein van Justitie en Veiligheid. In dat kader hebben in november 2022 ruim 900 mensen een online vragenlijst ingevuld over migratie, asielzoekers en opvangcapaciteit. De resultaten zijn opgenomen in de Flitspeilingrapportage.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over handhavingsverzoek MOB over onderhoudswerkzaamheden Schiphol

  Minister Van der Wal-Zeggelink (MNS) stuurt de Tweede Kamer een schriftelijke reactie op het handhavingsverzoek van Mobilisation for the Environment (MOB) over de onderhoudswerkzaamheden op Schiphol.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Joint Statement

  Statement of the Ministers of Interior and/or Migration of the Kingdom of Belgium the French Republic, the Federal Republic of Germany the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, the Kingdom of the Netherlands on migration issues December 8, 2022. At the invitation of the Netherlands, the Interior and/or Migration Ministers of the Kingdom of Belgium, the French Republic, the Federal Republic of Germany, the United Kingdom and the Kingdom of the Netherlands, in the presence of Frontex and Europol, gathered today in Brussels to discuss migration issues.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden Kamervragen over de migratieroute via Servie

  Staatssecretaris Van der Burg (JenV) geeft antwoorden op Kamervragen naar aanleiding van de berichten 'EU bezorgd over nieuwe migratie via Servië' en 'EU does not rule out suspending Servia visa waiver over migration spike'. De Tweede Kamerleden Brekelmans en Van Wijngaarden (beiden VVD) hadden de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over verbetervoorstellen voor het uniformeren van het systeem van toezicht op ama's

  Staatssecretaris Van der Burg (JenV) reageert op de motie van het Tweede Kamerlid Kuzu (DENK). De motie verzoekt om bij de Europese Commissie (EC) verbetervoorstellen te doen voor verbetering van het systeem van toezicht op minderjarige asielzoeker (ama's).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota bij Landenbeleid Pakistan

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op