Zoekresultaten  1-10 van de 7.712 resultaten

Door u gekozen filters

Thema: Natuur en milieuverwijder
Thema: Waterverwijder
 • Antwoorden op Kamervragen over terugtreden aannemer sloop-nieuwbouw versterkingsoperatie Groningen

  Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) geeft antwoord op vragen over terugtreden van een aannemer bij de sloop- en nieuwbouw bij de versterkingsoperatie in Groningen. Het Tweede Kamerlid Beckerman (SP) heeft de vragen gesteld.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief over impact uitstel Omgevingswet

  Minister Harbers en staatssecretaris Heijnen (beiden IenW) informeren de Tweede Kamer over de impact van het uitstel van de invoering van de Omgevingswet op de domeinen water, milieu en (duurzame) mobiliteit. Zij doen dit op verzoek van de vaste Tweede Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat (IenW). Bij de Kamerbrief zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Beslisnota Kamerbrief impact uitstel Omgevingswet

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bedrijfsverslag 2021 Vitens

  Bedrijfsverslag van drinkwaterbedrijf Vitens. Het bedrijfsverslag bevat een overzicht van de activiteiten en de opbrengsten en kosten van de bedrijfsvoering in 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bedrijfsverslag 2021 Dunea

  Bedrijfsverslag van drinkwaterbedrijf Dunea. Het bedrijfsverslag bevat een overzicht van de activiteiten en de opbrengsten en kosten van de bedrijfsvoering in 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bedrijfsverslag 2021 Waterbedrijf Groningen

  Bedrijfsverslag van drinkwaterbedrijf Waterbedrijf Groningen. Het bedrijfsverslag bevat een overzicht van de activiteiten en de opbrengsten en kosten van de bedrijfsvoering in 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bedrijfsverslag 2021 Waternet

  Bedrijfsverslag van drinkwaterbedrijf Waternet. Het bedrijfsverslag bevat een overzicht van de activiteiten en de opbrengsten en kosten van de bedrijfsvoering in 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bedrijfsverslag 2021 PWN

  Bedrijfsverslag van drinkwaterbedrijf PWN waterleidingbedrijf Noord-Holland N.V. Het bedrijfsverslag bevat een overzicht van de activiteiten en de opbrengsten en kosten van de bedrijfsvoering in 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Bedrijfsverslag 2021 Oasen

  Bedrijfsverslag van drinkwaterbedrijf Oasen. Het bedrijfsverslag bevat een overzicht van de activiteiten en de opbrengsten en kosten van de bedrijfsvoering in 2021.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden vragen 2e termijn WGO Water 21 november 2022

  Minister Harbers (IenW) geeft antwoorden op vragen uit de 2e termijn van het Wetgevingsoverleg (WGO) Water van 21 november 2022. De Tweede Kamerleden Van Esch (PvdD) en Koekkoek (Volt) hadden de vragen gesteld. Bij de antwoorden zit een beslisnota.

  Bekijk document gepubliceerd op