Zoekresultaten  1-4 van de 4 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen weekverwijder
Thema: Inrichting van de overheidverwijder
 • Overzicht substantiële giften aan politieke partijen 2024

  Op 1 januari 2023 is de Wet financiering politieke partijen op een aantal punten gewijzigd. 1 van deze wijzigingen is dat politieke partijen en hun neveninstellingen verplicht zijn om giften vanaf € 10.000 per donateur per jaar binnen 3 dagen na ontvangst te melden bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De minister maakt deze giften vervolgens openbaar door publicatie op rijksoverheid.nl. De substantiële giften voor 2024 worden op deze pagina periodiek openbaar gemaakt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Model Na 14-2 (Corrigendum bij het proces-verbaal van een gemeentelijk stembureau)

  Dit corrigendum verbetert fouten in het proces-verbaal van een gemeentelijk stembureau/stembureau voor het openbaar lichaam. De aantallen die in dit corrigendum zijn opgenomen, vervangen de aantallen die het gemeentelijk stembureau/stembureau voor het openbaar lichaam in het proces-verbaal van een eerdere zitting heeft opgenomen.

 • Systeemvereisten OSV2020-Uitslagvaststelling

  Dit document geeft aan welke minimale systeemvereisten nodig zijn om het programma Ondersteunende Software Verkiezingen 2020 voor de uitslagvaststelling (OSV2020-U) te kunnen gebruiken op een computer.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuwsbrief 9 Europees Parlementsverkiezing 2024

  Nieuwsbrief van het ministerie van BZK aan gemeenten met informatie over de organisatie van de verkiezing van het Europees Parlement in juni 2024.

  Bekijk document gepubliceerd op