Zoekresultaten  1-10 van de 763 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen weekverwijder
 • Nieuw vandaag

  Bestuurskosten OCW januari 2024

  Dit document bevat de bestuurskosten die in januari 2024 zijn gemaakt voor, door of namens bewindspersonen en topambtenaren van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Conceptregeling subsidiemodule Versterking cyberweerbaarheid

  Conceptregeling tot wijziging van de Regeling nationale EZK- en LNV-subsidies in verband met de verlenging van de subsidiemodule Versterking cyberweerbaarheid.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Kamerbrief over verlenging subsidieregeling Versterking cyberweerbaarheid

  Minister Adriaansens (EZK) informeert de Tweede Kamer over het voornemen om de subsidieregeling 'Versterking cyberweerbaarheid' te verlengen tot 1 april 2026.

 • Nieuw vandaag

  L-Gas Market Conversion Review

  Winter Briefing van de Task Force die de ombouw van de laagcalorische gasmarkt in het buitenland (België, Duitsland en Frankrijk) monitort. Deze ombouw is op schema is en zorgt voor een afname van de vraag naar laagcalorisch gas. Dit rapport is enkel beschikbaar in het Engels.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Nieuw vandaag

  Kamerbrief over Winterbriefing 2024 Task force monitoring ombouw laagcalorische gasmarkt in het buitenland

  Staatssecretaris Vijlbrief (EZK) stuurt de Tweede Kamer de Winter Briefing die de ombouw van de laagcalorische gasmarkt in het buitenland (België, Duitsland en Frankrijk) monitort.

 • Antwoorden op Kamervragen over handhaving smaakjesverbod vapes

  Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft antwoord op vragen over de uitzending ‘Vape-industrie heeft lak aan overheid’ van 23 januari 2024. Het Tweede Kamerlid Eerdmans (JA21) heeft de vragen gesteld.

 • Antwoorden op Kamervragen over wachtlijst transportcapaciteit elektriciteitsnet

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de wachtlijst van aanvragen voor transportcapaciteit op het elektriciteitsnet. Het Tweede Kamerlid Bontenbal (CDA) heeft deze vragen gesteld.

 • Openstelling burgemeestersvacature Voerendaal

  De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt belangstellenden uit te solliciteren naar het ambt van burgemeester in de gemeente Voerendaal (circa 12.500 inwoners), vacant per 1 december 2024.

 • Overzicht substantiële giften aan politieke partijen 2024

  Op 1 januari 2023 is de Wet financiering politieke partijen op een aantal punten gewijzigd. 1 van deze wijzigingen is dat politieke partijen en hun neveninstellingen verplicht zijn om giften vanaf € 10.000 per donateur per jaar binnen 3 dagen na ontvangst te melden bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De minister maakt deze giften vervolgens openbaar door publicatie op rijksoverheid.nl. De substantiële giften voor 2024 worden op deze pagina periodiek openbaar gemaakt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Toespraak minister-president bij herdenking Dries van Agt in Tweede Kamer

  Minister-president Mark Rutte hield een toespraak bij de herdenking van oud-premier Dries van Agt in de Tweede Kamer. Oud-premier Van Agt is op 5 februari 2024 overleden.