Zoekresultaten  1-10 van de 68.371 resultaten

Door u gekozen filters

Datum beschikbaar: afgelopen jaarverwijder
 • Antwoorden op Kamervragen over handhaving smaakjesverbod vapes

  Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft antwoord op vragen over de uitzending ‘Vape-industrie heeft lak aan overheid’ van 23 januari 2024. Het Tweede Kamerlid Eerdmans (JA21) heeft de vragen gesteld.

 • Antwoorden op Kamervragen over wachtlijst transportcapaciteit elektriciteitsnet

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de wachtlijst van aanvragen voor transportcapaciteit op het elektriciteitsnet. Het Tweede Kamerlid Bontenbal (CDA) heeft deze vragen gesteld.

 • Openstelling burgemeestersvacature Voerendaal

  De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt belangstellenden uit te solliciteren naar het ambt van burgemeester in de gemeente Voerendaal (circa 12.500 inwoners), vacant per 1 december 2024.

 • Overzicht substantiële giften aan politieke partijen 2024

  Op 1 januari 2023 is de Wet financiering politieke partijen op een aantal punten gewijzigd. 1 van deze wijzigingen is dat politieke partijen en hun neveninstellingen verplicht zijn om giften vanaf € 10.000 per donateur per jaar binnen 3 dagen na ontvangst te melden bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De minister maakt deze giften vervolgens openbaar door publicatie op rijksoverheid.nl. De substantiële giften voor 2024 worden op deze pagina periodiek openbaar gemaakt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Toespraak minister-president bij herdenking Dries van Agt in Tweede Kamer

  Minister-president Mark Rutte hield een toespraak bij de herdenking van oud-premier Dries van Agt in de Tweede Kamer. Oud-premier Van Agt is op 5 februari 2024 overleden.

 • Antwoorden op Kamervragen over airdropping boven Gaza

  Minister Bruins Slot (BZ), minister Ollongren (Defensie) en minister Van Leeuwen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) geven antwoord op vragen over een airdropping boven Gaza. Het Tweede Kamerlid De Roon (PVV) heeft de vragen gesteld.

 • Beslisnota bij Kamerbrief met reactie over handelwijze Hollandse Energie Maatschappij (HEM)

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kamerbrief met reactie over handelwijze Hollandse Energie Maatschappij (HEM)

  Minister Jetten (Klimaat en Energie) stuurt de Tweede Kamer de door de vaste Kamercommissie voor Economische Zaken en Klimaat verzochte reactie op de door haar op 10 december 2023 ontvangen brief “Reactie over handelwijze Hollandse Energie Maatschappij (HEM)” van A. van A. te Heemstede..

 • Beslisnota bij antwoorden Kamervragen ‘zorgvacuüm’

  In een beslisnota staat achtergrondinformatie die bewindspersonen gebruiken bij de besluitvorming over een Kamerstuk.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Antwoorden op Kamervragen over bericht over ‘zorgvacuüm’

  Minister Helder (VWS) geeft antwoord op vragen over het bericht “Tom Klaassen belandde in een ‘zorgvacuüm’ en stierf terwijl nog overlegd werd wie hem moest helpen”. De Tweede Kamerleden Dijk (SP) en Westerveld (GroenLinks-PvdA) hebben deze vragen gesteld.