Zoekresultaten  1-10 van de 77 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Vergunningverwijder
Thema: Onbekend themaverwijder
Organisatie: Ministerie van Economische Zaken en Klimaatverwijder
 • Bijlage bij kernenergiedeel aanvraag uitbreiding Kew-vergunning TU Delft: omgevingsvergunning HollandPTC

  Besluit van de gemeente Delft op de aanvraag van een omgevingsvergunning door de Technische Universiteit Delft (TUD). Dit is een bijlage bij het kernenergiedeel van de aanvraag van de TUD om wijziging van hun Kernenergiewetvergunning in verband met de bouw van het Holland Particle Therapy Centre (HollandPTC).

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Vergunning Nuclear Research and consultancy Group (NRG) V.O.F. te Petten

  Op 27 augustus 2013 is een Kernenergiewetvergunning verleend aan NRG V.O.F. in verband met de verplaatsing van het uitstroompunt van de secundaire koelwaterleiding van de Hoge Flux Reactor in de Noordzee. Van 28 augustus 2013 tot en met 8 oktober 2013 kan door belanghebbenden bezwaar tegen de vergunning worden gemaakt.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kennisgeving mededeling m.e.r. OYSTER Reactor Instituut Delft

  Openbare kennisgeving van de mededeling m.e.r. van het project OYSTER Reactor Instituut Delft, die de minister van Economische Zaken op 1 mei 2013 van de Technische Universiteit Delft heeft ontvangen. Via deze aanmeldingsnotitie laat Reactor Instituut Delft weten dat het plannen heeft om de Hoger Onderwijs Reactor (HOR) te moderniseren en het vermogen ervan te verhogen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kennisgeving definitieve vergunning verlenging ontwerpbedrijfsduur KCB

  Openbare kennisgeving van het definitieve besluit van de minister van Economische Zaken om de zogeheten ontwerpbedrijfsduur van de kerncentrale Borssele (KCB) te verlengen. Dit besluit maakt het mogelijk dat de KCB tot en met 2033 in bedrijf kan blijven.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Definitieve beschikking verlenging ontwerpbedrijfsduur Kerncentrale Borssele

  Met deze vergunningwijziging geeft de minister van Economische Zaken toestemming voor verlenging van de zogeheten ontwerpbedrijfsduur van de Kerncentrale Borssele (KCB). Dit besluit maakt het mogelijk dat de KCB tot en met 2033 in bedrijf kan blijven.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kennisgeving aantal wijzigingen Hoge Flux Reactor NRG

  Openbare kennisgeving van het besluit van de minister van Economische Zaken om de Kernenergiewetvergunning van de Nuclear Research and consultancy Group (NRG) voor de Hoge Flux Reactor (HFR) in Petten te wijzigen.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Aanvraag wijziging Kernenergiewetvergunning Hoge Flux Reactor in Petten

  De Nuclear Research and consultancy Group (NRG) heeft op 15 oktober 2012 een wijziging van haar Kernenergiewetvergunning aangevraagd bij het ministerie van Economische Zaken.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Vergunningaanvraag EPZ voor verlenging bedrijfsduur kerncentrale Borssele

  Officiële aanvraag door de Elektriciteits-produktiemaatschappij Zuid-Nederland (EPZ) tot wijziging van de Kernenergiewetvergunning voor de kerncentrale Borssele. De vergunningwijziging moet het mogelijk maken de bedrijfsduur van de kerncentrale te verlengen met 20 jaar tot en met 2033.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Kennisgeving realisatie extra gebouw en hal Urenco

  Openbare kennisgeving van de vergunning die de minister van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie op 10 augustus 2012 aan Urenco heeft verleend voor de realisatie van een extra gebouw en hal op het bedrijfsterrein in Almelo.

  Bekijk document gepubliceerd op

 • Openbare kennisgeving van de plannen van NRG om de Lage Flux Reactor te ontmantelen

  Openbare kennisgeving van de plannen van NRG in Petten om de Lage Flux Reactor (LFR) buiten gebruik te stellen en te ontmantelen.

  Bekijk document gepubliceerd op