Zoekresultaten  1-10 van de 60 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Toespraakverwijder
Thema: Basisonderwijsverwijder
Thema: Migratie en integratieverwijder
Thema: Hoger onderwijsverwijder
Thema: Voortgezet onderwijsverwijder
Thema: Onderzoek en wetenschapverwijder
Organisatie: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschapverwijder
 • Toespraak bij de opening academisch jaar van de Universiteit voor Humanistiek

  Toespraak van de minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, Arie Slob, bij de opening van het academische jaar van de Universiteit voor Humanistiek, Utrecht, maandag 3 september 2018.

 • Toespraak van minister Mariëlle Paul bij het in ontvangst nemen van het nieuwe ICCS-rapport

  Minister Paul (Primair en Voortgezet Onderwijs) sprak op 28 november 2023 over het belang van burgerschapsonderwijs, nadat ze eerder de uitkomsten van het meest recente International Civic and Citizenship Education Study (ICCS) had gehoord. Deze toespraak vond plaats in de Hoftoren in Den Haag, en is alleen beschikbaar in het Engels. Het gsproken woord geldt.

 • Toespraak van minister Dijkgraaf bij Opening Academisch Jaar bij Universiteit Twente

  Minister Dijkgraaf (OCW) sprak bij de opening van het academisch jaar op 4 september 2023 in het Wilminktheater in Enschede.

 • Toespraak van minister Dijkgraaf bij Opening Academisch Jaar Maastricht

  Minister Dijkgraaf (OCW)sprak bij de opening van het academisch jaar op 5 september 202 2in Theater aan 't Vrijthof, Maastricht. [Het gesproken woord geldt.]

 • Toespraak minister Van Engelshoven bij University College Roosevelt

  Ter ere van de opening van een gerenoveerd gebouw sprak minister Van Engelshoven (OCW) op 3 november 2021 bij University College Roosevelt, in Middelburg. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar. [Let op: het gesproken woord geldt!]

 • Toespraak minister Dijkgraaf tijdens de G20-conferentie Women's Empowerment

  Toespraak van minister Dijkgraaf  (OCW) tijdens de G20-conferentie Women's Empowerment op 24 augustus 2022. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar. Bekijk de toespraak van minister Dijkgraaf op YouTube.

 • World Class-lezing van minister Van Engelshoven

  Minister Van Engelshoven hield op woensdag 12 februari 2020 in Den Haag de World Class-lezing voor een publiek van internationale studenten. In haar toespraak onderstreept de bewindsvrouw het belang van internationalisering, voor studenten zelf maar ook voor het gastland. De speech is alleen in het Engels beschikbaar; het gesproken woord geldt.

 • Toespraak minister Slob bij aftrap Curriculum.nu

  Toespraak van de minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, Arie Slob, bij de aftrap van Curriculum.nu, Amersfoort, 9 maart 2018

 • Toespraak door minister Dijkgraaf bij de uitreiking van de Lorentzprijs

  Minister Robbert Dijkgraaf (OCW) hield op donderdag 14 december 2023 in het Teylersmuseum een toespraak bij de uitreiking van de TNO Lorentzprijs aan prof. dr. Stef van Buuren.

 • Toespraak minister Dijkgraaf bij 70-jarig jubileum van de Nobelprijs voor Frits Zernike

  Minister Dijkgraaf (OCW) hield op vrijdag 3 november 2023 een toespraak tijdens een symposium ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van de Nobelprijs voor Frits Zernike. Dit symposium vond plaats in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.