Zoekresultaten  1-10 van de 28 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Toespraakverwijder
Thema: Ontwikkelingssamenwerkingverwijder
Thema: Internationale betrekkingenverwijder
Organisatie: Ministerie van Buitenlandse Zakenverwijder
 • Toespraak minister Hoekstra bij Nationale Dodenherdenking Kamp Amersfoort

  Toespraak van minister van Buitenlandse Zaken Wopke Hoekstra tijdens de dodenherdenking bij het Nationaal Monument Kamp Amersfoort op 4 mei 2023.

 • Ceremonie einde militaire bijdrage Afghanistan

  Speech van minister Kaag van Buitenlandse Zaken tijdens de plechtigheid in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

 • Toespraak door minister Hoekstra: Bouwen aan een veilige Europese toekomst

  Vertaling van de toespraak door minister Hoekstra (BZ) bij het Europacollege in Brugge op 20 februari 2023. Alleen het gesproken woord geldt. Lees de oorspronkelijke tekst in het Engels.

 • Toespraak minister Kaag bij benoeming Onno Schellekens tot Ridder

  Minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) benoemde vanochtend Onno Schellekens tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw op 9 mei 2019. Daarbij gaf zij deze toespraak (in het Engels).

 • Toespraak van minister Kaag tijdens de Humanitarian Studies Conference

  Toespraak van minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) tijdens het Humanitarian Studies Conference op 27 Augustus 2018. Deze toespraak is uitgesproken in het Engels.

 • Toespraak minister Kaag bij voorjaarsvergadering IMF en Wereldbank

  Toespraak van minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) bij de voorjaarsvergadering van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank op 21 april 2018 in Washington D.C. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Toespraak minister Kaag bij de Wereldbank (voorjaarsvergadering)

  Toespraak van minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) bij de Plenary Development Committee van de Wereldbank in Washington D.C. op 21 april 2018. Deze toespraak is alleen beschikbaar in het Engels. Gesproken woord geldt.

 • Toespraak minister Hoekstra bij opening academisch jaar in Leiden

  Toespraak door minister Hoekstra (BZ) bij de opening van het academisch jaar in Leiden, op 5 september 2022. Gesproken woord geldt. Terugkijken: de livestream van de openingsceremonie.

 • Toespraak minister Hoekstra tijdens de Ukraine Accountability Conference

  Toespraak van minister Hoekstra (BZ) tijdens de Ukraine Accountability Conference op 14 juli 2022 in het World Forum in Den Haag. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar. Bekijk de toespraak op YouTube.

 • Toespraak minister Hoekstra Europadag

  Minister Hoekstra (BZ) sprak op 9 mei 2022 op de Europadag in Maastricht.