Zoekresultaten  1-10 van de 37 resultaten

Door u gekozen filters

Documentsoort: Toespraakverwijder
Thema: Gezondheidsrisico'sverwijder
Thema: Natuur en milieuverwijder
 • Toespraak staatssecretaris De Vries bij het werkbezoek van de president van Costa Rica

  Toespraak van staatssecretaris De Vries (Financiën) bij het werkbezoek van de president van Costa Rica op 22 maart 2023 te Rotterdam. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar. Het gesproken woord geldt.

 • Toespraak staatssecretaris Heijnen bij 10 jaar KIDV

  Toespraak van staatssecretaris Heijnen (IenW) bij het Nationaal Verpakkingsdebat 10 jaar Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV). Het debat vond plaats in Amare in Den Haag, op 25 januari 2023.

 • Toespraak staatssecretaris Ve Vries bij presentatie drugscijfers Antwerpen

  Toespraak van staatssecretaris De Vries (Toeslagen en Douane) bij de presentatie van drugscijfers in Antwerpen op 10 januari 2023 .

 • Toespraak staatssecretaris Vijlbrief over mijnbouw

  Staatssecretaris Vijlbrief geeft een toespraak over mijnbouw. 

 • Toespraak van staatssecretaris Heijnen bij de Bestuurlijke bijeenkomst Omgevingsveiligheid

  Toespraak van staatssecretaris Heijnen (IenW) op 15 september 2022 tijdens de bestuurlijke bijeenkomst 'Omgevingsveiligheid nu op de kaart of straks van de kaart?'Deze vond plaats in het Mauritshuis in Den Haag.

 • Speech staatssecretaris Heijnen Schone Lucht Jaarcongres

  Toespraak van staatssecretaris Heijnen (IenW) tijdens het Schone Lucht Jaarcongres in Almere, op maandag 30 mei 2022.

 • Speech van minister De Bruijn voor The Economist's Sustainability Week

  Toespraak van de minister  De Bruijn (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) op 7 oktober 2021, ter gelegenheid van The Economist's Sustainability Week. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Spreektekst minister Van Veldhoven for opening session HLPF

  ‘Our response must be strong and undivided. Not only in finding an effective vaccine for the COVID 19 virus. But also in getting back on track to achieve the Sustainable Development Goals. Working together for a less vulnerable and more resilient and inclusive economy: that’s the real vaccine for risks of climate change and growing social- economic indifferences.’ Dat zegt de staatssecretaris op 7 juli bij de opening van het High Level Political Forum dat de Verenigde Naties organiseert rond de voortgang van de SDG’s.

 • Toespraak van staatssecretaris Van Veldhoven tijdens de bijeenkomst van transportministers

  Toespraak van staatssecretaris Van Veldhoven (IenW) tijdens de bijeenkomst van transportministers, beter bekend als ‘the Davos of Transport’, die plaatsvond van 22 tot 24 mei in Leipzig, Duitsland. De toespraak is alleen in het Engels beschikbaar.

 • Toespraak staatssecretaris Van Veldhoven op High Level bijeenkomst lancering Safety Delta Nederland

  Staatssecretaris Van Veldhoven sprak op maandag 5 oktober 2020 bij de virtuele lancering van de Safety Delta Nederland in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de (petro)chemische industrie, de wetenschap en andere overheden.